Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Personlig mus fra Logitech

For at lave én mus, der passer til alle, har Logitech lavet Signature M650 i tre forskellige udgaver - og i alt otte varianter.

Skrevet af / 17/01/2022 - 11:24
Personlig mus fra Logitech
comment Dette er en kommentar. Kommentaren er udtryk for skribentens egen holdning.

En mus er en personlig ting. Alligevel har Logitech prøvet at lave en mus, der skal passe personligt for alle. Det har de gjort ved at lave den nye Signature M650-mus i en række udgaver, der passer til forskellige hænder og behov.

Præcis hvor mange versioner der kommer af musen, står stadig ikke helt soleklart efter have læst pressemeddelelsen forfra og bagfra flere gange – og spurgt PR-bureauet. Hvad det dog er lykkedes at afklare, er, at M650 kommer i to forskellige størrelser, samt at der kommer en venstrehåndsudgave af den største version. Man kan desuden få musene i tre forskellige farver: Gråhvid, pink og grafitsort. Men ikke alle udgaver. Er man venstrehåndet, kan man således ikke vælge pink.

M650 Rose Left Profile
Logitech Signature M650 fås også i pink. Men ikke hvis du er venstrehåndet. (Foto: Logitech)

Logitech Signature M650 fås også i en “For Business”-version, der i øvrigt er er fuldkommen magen til de ovennævnte otte kombinationsmuligheder. Business-betegnelsen høster den takket være den trådløse “Bolt”-modtager, der følger med i pakken til alle udgaver. Man kan også bruge Bluetooth, men det frarådes af sikkerhedsgrunde til erhvervsbrug.

Musen er i øvrigt trådløs og har lydsvage knapper, så det ikke forstyrrer i Zoom-møder, når man klikker. Der er også SmartWheel-scrolling for at gøre det lettere at komme gennem lange websider.

Signature M650 fungerer med Windows, macOS, Linux, Chrome OS, iPadOS og Android-operativsystemer.

Pris og tilgængelighed
Signature M650-musene er tilgængelige nu. Den vejledende udsalgspris for Signature M650 (uanset størrelse, farve og orientering) er 399 kroner.

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Der er en ny AI i byen

Arbejdsro på kontoret

Verdens første stationære PC fundet i et gammelt hus

Farvel til iTunes på Windows

Asus med dobbelt-skærm er i Danmark

Se, dét kan man kalde harddisk-plads!

Praktisk Philips-skærm til hverdagsbrug

40 (!) nye AI-produkter fra Lenovo

Se, hvad Asus viste på CES

AI-computere og 3D-skærme

Ny tast på tastaturet!

Dell XPS-serien udvides

0
Scroll to Top