TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Personlig mus fra Logitech

For at lave én mus, der passer til alle, har Logitech lavet Signature M650 i tre forskellige udgaver - og i alt otte varianter.

forfatter
Publiceret 17/01/2022 - 11:24
Dette er en kommentar. Kommentaren er udtryk for skribentens egen holdning.

En mus er en personlig ting. Alligevel har Logitech prøvet at lave en mus, der skal passe personligt for alle. Det har de gjort ved at lave den nye Signature M650-mus i en række udgaver, der passer til forskellige hænder og behov.

Præcis hvor mange versioner der kommer af musen, står stadig ikke helt soleklart efter have læst pressemeddelelsen forfra og bagfra flere gange – og spurgt PR-bureauet. Hvad det dog er lykkedes at afklare, er, at M650 kommer i to forskellige størrelser, samt at der kommer en venstrehåndsudgave af den største version. Man kan desuden få musene i tre forskellige farver: Gråhvid, pink og grafitsort. Men ikke alle udgaver. Er man venstrehåndet, kan man således ikke vælge pink.

M650 Rose Left Profile
Logitech Signature M650 fås også i pink. Men ikke hvis du er venstrehåndet. (Foto: Logitech)

Logitech Signature M650 fås også i en “For Business”-version, der i øvrigt er er fuldkommen magen til de ovennævnte otte kombinationsmuligheder. Business-betegnelsen høster den takket være den trådløse “Bolt”-modtager, der følger med i pakken til alle udgaver. Man kan også bruge Bluetooth, men det frarådes af sikkerhedsgrunde til erhvervsbrug.

Musen er i øvrigt trådløs og har lydsvage knapper, så det ikke forstyrrer i Zoom-møder, når man klikker. Der er også SmartWheel-scrolling for at gøre det lettere at komme gennem lange websider.

Signature M650 fungerer med Windows, macOS, Linux, Chrome OS, iPadOS og Android-operativsystemer.

Pris og tilgængelighed
Signature M650-musene er tilgængelige nu. Den vejledende udsalgspris for Signature M650 (uanset størrelse, farve og orientering) er 399 kroner.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Spil i 3D uden briller Acer Predator Helios 300 giver dine spil dybde.
Skærmen er det bedste ved den HP’s luksusflyder har en lækker UHD+ skærm, der vil glæde grafikere. Men kræfterne står ikke mål med prisen.
Broadcast-studie til skrivebordet Har du en youtuber, twitcher eller podcaster i maven, kan Razers hybride lydmikser samle trådene.
Philips lover superfarver med deres første OLED PC-skærm Philips Momentum 8000 er en 27 tommers 4K-monitor med OLED-panel og perfekt sortniveau, og vi bliver lovet exceptionelle farver.
Slanke syvere fra Lenovo Lenovo Yoga 7 fås i så mange udgaver, at der stort set er en til enhver situation.
Gennemfornuftig PC til studier og arbejde Den nyeste MateBook-udgave er en mindre designskarp og mere praktisk arbejdshest til tasken.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend