TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

OWC Envoy Pro FX: Bærbar SSD til krævende brug

Op til 2 terabyte lagring og 2800 MB/s hastighed.

Med indbyggede køleribber i aluminium og IP67-certificering kan OWC’s Envoy Pro FX tåle hårdhændet behandling både indendørs og udendørs. Den bærbare SSD kan sluttes til alle computere med enten USB-A-, USB-C- eller Thunderbolt-stik.

SSD’en kan bestilles med 240 eller 480 gigabyte kapacitet og findes også med 1 eller 2 terabyte kapacitet.

OWC siger, at maksimal skrive- og læsehastighed opnås med Thunderbolt, som giver op til 2800 MB/s overførselshastighed. Med USB 3.2 falder hastigheden til 1250 MB/s, men det skyldes begrænsninger i USB-overførslen, ikke SSD’ens hastighed.

Disken er temmelig kompakt med mål på 11 x 2 x 6,5 cm, og den har en LED-lampe, der viser status på SSD’en, samt små gummifødder underneden, der sikrer, at den ikke glider på underlaget, når man arbejder i marken.

Den kan som sagt tåle nogle knubs, og OWC siger, at SSD’en opfylder militære krav (MIL-STD810G9) for stødsikkerhed.

Priserne starter ved 169 dollars, og OWC Envoy Pro FX er tilgængelig nu på OWC’s hjemmeside.

Skriv en kommentar

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.
Lyd & Billede