Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Ny produktserie til at arbejde hjemmefra

Poly vil sætte sig på markedet for professionel lyd & video til hjemmearbejde.

Skrevet af / 15/02/2021 - 15:52
Ny produktserie til at arbejde hjemmefra

Poly Studio P-series er en række enheder, som skal møde behovene hos folk, der arbejder hjemmefra, samtidig med at IT-afdelingen får værktøjer, så de kan supportere brugerne, der sidder hjemme i køkkenet eller på arbejdsværelset.

Brugerne skal have enheder, der både er så lækkert designet, at man gider have dem stående fremme, og som løfter mødekvaliteten til professionelt niveau i forhold til at bruge laptoppen som videotelefon, skriver Poly i en pressemeddelelse.

“Vi er i en ny æra, hvor folk arbejder sammen både virtuelt og fysisk i klasseværelser, på hospitaler, i bestyrelseslokaler, kort sagt: overalt,” siger Tom Puorro, executive vice president and general manager of global products hos Poly, og fortsætter:

“Dit konferenceudstyr er det vigtigste led i kæden, fordi det afgør, hvordan du fremtræder i et møde, og dét gør hele forskellen i at opnå det du vil. Poly Studio P-series giver dig tryghed i, at du kan fokusere 100 procent på det du faktisk gør.”

Poly Studio P5 Webcam, Poly Studio P15 Videobar og Poly Studio P21 Personal Meeting Display er de tre enheder, som møder behovene hos alle fra regnskabsassistenten til CEO’en, lover Poly:

Poly Studio P5 Webcam

Poly Studio P5
Poly Studio P5. (Foto: Poly)

Personligt webcam med kameraoptik optimeret til videokonference. Poly Studio P5-webkamera leverer 1080p-opløsning og 4x digital zoom og leveres med en indbygget mekanisk “privacy shutter”, retningsbestemt mikrofon, samt integreret USB-tilslutning til headsets for plug-and-play-forbindelse til lyd.

Poly Studio P15 personlig videobar

Poly Studio P15
Poly Studio P15. (Foto: Poly)

Personlig videobar med 4K-opløsning, automatisk beskæring af billedet på den talende, samt en integreret højttaler og mikrofonrække med såkaldt NoiseBlock AI-teknologi som blokerer baggrundsstøj.

Poly Studio P21 Personlig mødeskærm

Poly Studio P21
Poly Studio P21. (Foto: Poly)

Videokonferenceskærm inklusive en 21”-skærm, højkvalitetskamera og alt-i-et-lyd. Skærmens kant har indbygget lys, som dynamisk justeres for at belyse dig og dermed optimere videokvaliteten, selv hvis du sidder i modlys. USB-tilslutning gør at Poly Studio P21 fungerer med enhver videokommunikations-app, der kører på en pc eller Mac.

Derudover hjælper Poly til at løse IT-afdelingernes kæmpe udfordring, når de skal håndtere en masse enheder placeret på private adresser og private netværk. Det gælder både, når der skal udøves support, og når sikkerheden skal styres, samt når man skal indkøbe videomøde-pakker til hundredvis af medarbejderes hjemmekontor. Løsningen hedder Poly Lens.

Læs mere om produkterne og se priser her.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Populær bar får efterfølger

Ingen M4 til stationære Mac'er i år

Nu kommer de hurtige, intelligente PC'er

Dell Inspiron: Fleksible laptops til skrivebordet

Små og stærke PC'er i grønt look

Har du lyst til en hurtigere computer?

Lyver Qualcomm om Snapdragon X?

AOC bliver seriøse

Chromebooks med flere kræfter

Indret hjemmet med IKEA-AI

Mange skærmfunktioner til få kroner

Logitech-sæt bygger bro mellem arbejde og privatliv

Scroll to Top