Ny produktserie til at arbejde hjemmefra

Poly vil sætte sig på markedet for professionel lyd & video til hjemmearbejde.
Annonce
Annonce
forfatter

Poly Studio P-series er en række enheder, som skal møde behovene hos folk, der arbejder hjemmefra, samtidig med at IT-afdelingen får værktøjer, så de kan supportere brugerne, der sidder hjemme i køkkenet eller på arbejdsværelset.

Brugerne skal have enheder, der både er så lækkert designet, at man gider have dem stående fremme, og som løfter mødekvaliteten til professionelt niveau i forhold til at bruge laptoppen som videotelefon, skriver Poly i en pressemeddelelse.

“Vi er i en ny æra, hvor folk arbejder sammen både virtuelt og fysisk i klasseværelser, på hospitaler, i bestyrelseslokaler, kort sagt: overalt,” siger Tom Puorro, executive vice president and general manager of global products hos Poly, og fortsætter:

“Dit konferenceudstyr er det vigtigste led i kæden, fordi det afgør, hvordan du fremtræder i et møde, og dét gør hele forskellen i at opnå det du vil. Poly Studio P-series giver dig tryghed i, at du kan fokusere 100 procent på det du faktisk gør.”

Poly Studio P5 Webcam, Poly Studio P15 Videobar og Poly Studio P21 Personal Meeting Display er de tre enheder, som møder behovene hos alle fra regnskabsassistenten til CEO’en, lover Poly:

Annonce

Poly Studio P5 Webcam

Poly Studio P5
Poly Studio P5. (Foto: Poly)

Personligt webcam med kameraoptik optimeret til videokonference. Poly Studio P5-webkamera leverer 1080p-opløsning og 4x digital zoom og leveres med en indbygget mekanisk “privacy shutter”, retningsbestemt mikrofon, samt integreret USB-tilslutning til headsets for plug-and-play-forbindelse til lyd.

Poly Studio P15 personlig videobar

Poly Studio P15
Poly Studio P15. (Foto: Poly)

Personlig videobar med 4K-opløsning, automatisk beskæring af billedet på den talende, samt en integreret højttaler og mikrofonrække med såkaldt NoiseBlock AI-teknologi som blokerer baggrundsstøj.

Poly Studio P21 Personlig mødeskærm

Poly Studio P21
Poly Studio P21. (Foto: Poly)

Videokonferenceskærm inklusive en 21”-skærm, højkvalitetskamera og alt-i-et-lyd. Skærmens kant har indbygget lys, som dynamisk justeres for at belyse dig og dermed optimere videokvaliteten, selv hvis du sidder i modlys. USB-tilslutning gør at Poly Studio P21 fungerer med enhver videokommunikations-app, der kører på en pc eller Mac.

Derudover hjælper Poly til at løse IT-afdelingernes kæmpe udfordring, når de skal håndtere en masse enheder placeret på private adresser og private netværk. Det gælder både, når der skal udøves support, og når sikkerheden skal styres, samt når man skal indkøbe videomøde-pakker til hundredvis af medarbejderes hjemmekontor. Løsningen hedder Poly Lens.

Læs mere om produkterne og se priser her.

Annonce

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.
Annonce
Annonce

Læs også

Poly vil sætte sig på markedet for professionel lyd & video til hjemmearbejde.
3:2-skærmen får 3.3K opløsning, 500 nits lysstyrke og Pantone-certificering.
Når lanceringfesten holdes på nettet, kan man lige så godt gøre det ekstravagant.
Acers chromebook-nyheder har mere power end mange PC-bærbare.
Sony lancerer FX3 til håndholdt professionel video.
Med radar og 3D-teknologi får du fuld kontrol med Ring Video Doorbell Pro 2. Men den har en stor ulempe på vores breddegrader.
Elektrostatiske hovedtelefoner fra Japanske Stax kan igen købes i Skandinavien.
Razer Kiyo Pro klarer både Zoom-møder om dagen og stemningslys i gamer-hulen.
Med lanceringen af Star kan Disney+ tilbyde 300 “nye” film- og serietitler – inklusive Die Hard og Big Sky.
Spotify meddeler, at de snart vil øge lydkvaliteten for Premium-abonnenter.
Hyundais elektriske familie-SUV får god plads og sætter sikkerheden i fokus. Lyden er fra Bose!
Sammen med Formlabs vil Sennheiser lave hørepropper, der er perfekt tilpasset brugerens ører.
ID.5 bliver en coupéversion af den elektriske familie-SUV ID.4.
Avancerede træningsfunktioner og bedre styr på præstationerne.
Ifølge Discogs er der blevet handlet 12 millioner vinylplader i 2020. Det er 40 procent mere end i 2019! CD-salget er øget tilsvarende.
Afspiller SACD/CD og har fem digitale indgange.