Minimalistiske Deller til hjemmekontoret

Mere skærmplads og slankere kabinet. Og XPS 13 får OLED-skærm.
forfatter

Dells serie af Inspiron-bærbare er populære på (hjemme)kontoret, og foråret bringer et nyt kuld af dem i alle størrelser.

Fælles for hele flokken er et helt nyt design med skærme, der går helt til kanten, og et større tastatur. Som noget nyt kommer HD-webkameraet med såkaldt Temporal Noise Reduction, der reducerer pixelering og fjerner billedstøj ved lav belysning.

Inspiron 13 (Foto: Dell)

Den nye serie omfatter modeller i 13″, 14″, 15″ og 16″ samt en 14-tommers 2-i-1-maskine.

Inspiron 13, 14 & 15 har adaptiv køling, som skulle sikre en bedre strømstyring og ydeevne. Desuden kan batteriet lades op til 80 procent på 60 minutter.

Inspiron 16 Plus (Foto: Dell)

Inspiron 16 Plus har, som navnet siger, en skærm i den usædvanlige størrelse 16 tommer. Skærmen er i 16:10-skærmformat, der giver mere plads til dokumenter sammenlignet med 16:9 widescreen. Den kan desuden vælges med Nvidia GeForce GTX- eller RTX-grafikkort.

Inspiron 14 2-in-1 har 360-graders-skærm, der gør det muligt at bruge maskinen som tablet, når der ikke er et bord at arbejde ved.

Dell XPS 13 leveres nu med OLED

Hidtil har de populære XPS 13-modeller været udstyret med IPS-paneler, men nu kommer der en opgraderet version med OLED-panel.

Annonce

OLED-udgaven leveres med 3,5K opløsning (3456 x 2160) og touchskærm. XPS 13 kan også leveres med 4K-opløsning, men det bliver så med IPS-panel.

XPS 13 fås med op til 11. generations Intel i7-processor, 32 GB DDR4-hukommelse og 2 TB SSD-lager.

Dell XPS 13 (Foto: Dell)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.
Annonce
Annonce

Læs også