Nyhed

Microsoft introducerer Surface Laptop Go

Nyt design til en overkommelig pris.

Microsofts egen serie af Surface-produkter er blandt de bedste tablets og bærbare med Windows 10, der kan købes for penge. Nu har serien af Surface-produkter fået en lillebror i form af Surface Laptop Go, som er den billigste bærbare computer fra Microsoft hidtil.

Surface Laptop Go kommer i forskellige farver og konfigurationer. Men generelt er der med en vægt på 1.110 gram tale om den letteste Surface-bærbare nogensinde.

Den har en såkaldt PixelSense touchskærm på 12,4″ i det efterhånden klassiske Surface 3:2-format, et stort pegefelt og 1,3 mm tastatur, som ifølge Microsoft skal give en behagelig og nøjagtig skriveoplevelse.

https://youtu.be/kp4Acofumyg

 

Alle modeller er udstyret med 10. generation Intel Core i5-1035G1-processor, mens lagerpladsen går fra blot 64 GB op til 256 GB SSD. Derudover kan man vælge imellem 4 eller 8 GB RAM.

Surface Laptop Go har et indbygget 720p HD-kamera og Studio Mics, og Omnisonic-højttalere og Dolby Audio skal give en fantastisk lyd, uanset om du er i et videoopkald, ser film eller lytter til musik, hævder Microsoft.

Pris og tilgængelighed

Den nye bærbare kommer i tre metalfarver: Isblå, sandsten og platin. Prisen for en billigste konfiguration er 5.229 kroner, og computeren kan bestilles allerede nu.

Les videre
Exit mobile version