Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Lenovo-bærbare med Super-grafik

Lenovo er klar med gaming-maskiner med de nye Nvidia GeForce RTX Super-grafikkort.

Skrevet af / 07/04/2020 - 12:28
Lenovo-bærbare med Super-grafik

Også Lenovo er klar med en ny forårskollektion af gaming-PC’er, forsynet med de nyeste processorer fra Intel og navnlig Nvidia.

Den nye Lenovo Legion 7i er således bygget over Nvidias netop lancerede topmodel, GeForce RTX 2080 Super, der lover op til 25 procent hurtigere grafik end standardudgaven. Lillebror, Legion 5i, kan fås med (op til) RTX 2060 GPU. De nye gaming-pc’er vil samtidig understøtte Nvidias G-Sync-teknologi, der forebygger såkaldt “screen tearing” ved høje opdateringshastigheder.

Processorerne i den nye serie er tiende generations Intel Core-processorer. Pressemeddelelsen fortæller ikke noget om hvilke. Men mon ikke det er et rimeligt gæt, at der sidder en Core i7 af en eller anden slags i Legion 7i, og en Core i5 i Legion 5i?

De amerikanske priser for Lenovo Legion 5i med GeForce RTX 2060 GPU starter ved USD 999. For Lenovo Legion 7i med GeForce RTX 2080 GPU starter de amerikanske priser ved USD 1.199. Danske priser og leveringsdato kendes ikke endnu.

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Chromebooks med flere kræfter

Indret hjemmet med IKEA-AI

Mange skærmfunktioner til få kroner

Logitech-sæt bygger bro mellem arbejde og privatliv

AI flytter ind i ThinkPad'en

Dell-bærbare med AI

HP-laptops er blevet smartere

Apple opgraderer Macbook Air

Glasklar PC-skærm med AI

Der er en ny AI i byen

Arbejdsro på kontoret

Verdens første stationære PC fundet i et gammelt hus

0
Lyd & Billede
Scroll to Top