data-srcset

Lenovo-bærbare med Super-grafik

Lenovo er klar med gaming-maskiner med de nye Nvidia GeForce RTX Super-grafikkort.

Også Lenovo er klar med en ny forårskollektion af gaming-PC’er, forsynet med de nyeste processorer fra Intel og navnlig Nvidia.

Den nye Lenovo Legion 7i er således bygget over Nvidias netop lancerede topmodel, GeForce RTX 2080 Super, der lover op til 25 procent hurtigere grafik end standardudgaven. Lillebror, Legion 5i, kan fås med (op til) RTX 2060 GPU. De nye gaming-pc’er vil samtidig understøtte Nvidias G-Sync-teknologi, der forebygger såkaldt “screen tearing” ved høje opdateringshastigheder.

Processorerne i den nye serie er tiende generations Intel Core-processorer. Pressemeddelelsen fortæller ikke noget om hvilke. Men mon ikke det er et rimeligt gæt, at der sidder en Core i7 af en eller anden slags i Legion 7i, og en Core i5 i Legion 5i?

De amerikanske priser for Lenovo Legion 5i med GeForce RTX 2060 GPU starter ved USD 999. For Lenovo Legion 7i med GeForce RTX 2080 GPU starter de amerikanske priser ved USD 1.199. Danske priser og leveringsdato kendes ikke endnu.

Har du noget at tilføje?
Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of

Læs også