Search
Generic filters

Gratis læringsspil til de yngste

Alene hjemme med ungerne? Waoo giver gratis adgang til læringsspil for de 4-11 årige under skolelukningen.

Hvis du, som hundredtusinder af andre danskere, sidder og prøver på at passe arbejdet fra hjemmekontoret, imens børnene er hjemme fra skole, så har fiberselskabet Waoo et bud på meningsfuld beskæftigelse af ungerne.

Mens skoler og børnehaver holder lukket i de kommende uger, har Waoo nemlig besluttet at give sine kunder fri adgang til  et danskudviklet onlineunivers af læringsspil for børn.

Skidos er målrettet børn i alderen 4 til 11 år, og tilbyder en pædagogisk kombination af spil og læring på smartphone og tablet. Spillene fokuserer primært på at øge børns færdigheder inden for matematik og problemløsning i et trygt og sikkert digitalt miljø samtidig med, at det er sjovt og underholdende.

Mange forældre står i en vanskelig situation, når de i den kommende tid både skal arbejde hjemmefra og samtidig forsøge at beskæftige familiens mindste med noget meningsfuldt. Vi vil gerne give vores bidrag til at gøre opgaven en smule nemmere ved at åbne for et univers, som både er lærerigt og underholdende for børn,” siger adm. direktør Jørgen Stensgaard, Waoo.

Skidos er udviklet i Danmark, men er også tilgængelig på norsk, svensk, spansk og engelsk. Det rummer flere end 30 forskellige spil og byder på omkring 250 forskellige aktiviteter inden for matematik og problemløsning på tværs af spillene.

Læringsuniversets udviklere betegner Skidos som et “Netflix for læringsspil”, altså en tjeneste, hvor børnene selv trygt kan gå på opdagelse i et sikkert, digitalt miljø, og vælge de spil, som de foretrækker. Forældrene kan online følge med på sidelinjen og se, hvor langt børnene kommer i spil og øvelser og dermed i deres udvikling i forskellige færdigheder.

Det var planen at lancere Skidos senere på foråret som et tilbud til vore bredbåndskunder. Efter regeringens beslutning om at lukke skoler og institutioner fra denne uge har vi fremskyndet lanceringen og besluttet at give fri adgang for vores kunder i op til 30 dage,” siger Jørgen Stensgaard.

Skidos er tilgængelig både i App Store og Google Play og har omkring 1,7 millioner brugere i flere end 100 lande. Tilbuddet om 30 dages fri adgang gælder i foreløbig 14 dage fra dags dato, og forudsætter bredbåndsabonnement hos Waoo.

Skidos

Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Endnu en svensk originalserie på vej fra streaming-giganten.
  SteelSeries Arctis 9 er et trådløst headset med surround-lyd, der duer til både PC og PlayStation.
  GoPro Hero9 Black har 5K-video og endnu bedre videostabilisering – og har endelig fået selfie-skærm.
  Et nærmere kig på den nye Xbox, både udenpå og indeni.
  Den 30. oktober er der premiere på 2. sæson af The Mandalorian på Disney+.
  Og priserne bliver relativt behagelige.
  Vidvinkelzoom og lysstærk 50 mm til Nikon Z.
  En mere kompakt og billigere model af Sony Xperia 1 II. Men med næsten alle de samme specifikationer.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  Acer ConceptD 500

  Vejl.pris 23499 kr En stilfuld dag på kontoret
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.