Nyhed

Dell lancerer to store XPS-bærbare

Redesignet XPS 15 samt helt ny XPS 17 med kæmpe skærm og ekstrem ydeevne.

(Foto: Dell)

Den nye Dell XPS 17 er den mest kraftfulde XPS nogensinde. Samtidig er det den mindste 17″ laptop i verden. Den bærbare computer kommer med den næsten rammeløse InfinityEdge-skærm, hvilket betyder, at XPS 17 faktisk er mindre end 48% af de 15-tommers laptops, der findes på markedet i dag. Det er i hvert fald Dells påstand i en pressemeddelelse, vi netop har modtaget.

Heri oplyses det envidere, at XPS 17 kommer med 10. generation Intel Core-processorer, NVIDIA GeForce RTX 2060-grafikkort samt en batterilevetid på helt op til 19 timer.

Dell XPS 17. (Foto: Dell)

Den angiveligt helt ekstreme ydeevne sørger et avanceret termisk design for, som bl.a. består af Dell Dual Opposite Outlet-blæsere, der sikrer bedre luftstrøm og køling til de mest krævende opgaver.

Desuden kommer Dell XPS 17 med 3D-audio, der giver en “fordybende og autentisk lydoplevelse” samt et “holdbart, let design med elegant finish i aluminium og carbonfiber”.

Redesignet lillebror

Den redesignede XPS 15 er den mindre version af XPS 17. Den lidt mindre bærbare kommer ligeledes i et smalt design og er den mindste 15,6-tommer laptop i dens klasse, hævder Del.

Takket være den endnu større 16:10-skærm og opadvendte højtalere, sikrer XPS 15 en fordybende audiovisuel oplevelse, loves vi endvidere.

Dell XPS 15. (Foto: Dell)

XPS 15 kommer med 10. generation Intel Core-processorer, NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti-grafikkort (op til 65 GB) og helt op til 25 timers batterilevetid.

Skærmen kommer med den bedste billedteknologi (UHD+), med høj opløsning, præcis farvegengivelse og klarhed samt HDR. XPS 15 kommer ligeledes med Eyesafe-skærmteknologien, der reducerer skærmens skadelige blå lys uden at farverne forvrænges.

Pris og tilgængelighed

XPS 15 er tilgængelig i Danmark nu til en vejledende udsalgspris fra 16.990 kr. XPS 17 bliver tilgængelig i Danmark fra 11. juni, hvor vejledende udsalgspris bliver offentliggjort.

Les videre
Exit mobile version