Nyhed

Computex 2023: 3D-skærme og dræber-laptops

Der var laptops, laptops og flere laptops på Computex i Taipei. Men nogle af dem var lidt anderledes.

(Foto: John Alex Hvidlykke, L&B Home)

Computex-messen i Taiwan er en af verdens største messer for computerudstyr og teknologi, så det er ikke mærkeligt, at der var bærbare PC’er i lange baner.

Således også hos Acer og Asus, der hver havde lagt beslag på hele to kæmpestande for at få plads til både standard-PC’er og gaming-ditto.

Noget af det mere overraskende var Asus Zenbook 15 OLED og Asus Vivobook 15, der begge er lette laptops, som er beregnet til et liv ude i den virkelige – og snavsede – verden.

De to maskiner er nemlig behandlet med en bakterie- og virusdræbende belægning, der angiveligt slår 99 procent af alle virus og bakterier ihjel! På videoen herover forklares det hvordan.

I en helt anden boldgade, men mindst lige så spændende finder vi Acers Spatiallabs-skærme, der både findes i løs udgave og som laptop-skærme. De har nemlig ægte, brillefri 3D ved hjælp af eyetracking-kameraer.

Acer Predator Helios 3D 15 har skærm med ægte brillefri 3D. (Foto: John Alex Hvidlykke, L&B Home)

Eftersom L&B Home-siden ikke er designet til 3D (og skribentens kamera heller ikke), kan effekten ikke vises her. Men det ser overraskende godt – og dybt – ud. Mest imponerende var dog en opstilling med hele tre 3D-skærme. Her stod objekterne helt ud i rummet foran øjnene.

Les videre
Exit mobile version