TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

CES 2023: Masser af PC’er fra HP

PC-giganten HP havde masser af computere til erhverv, hjemmekontor og gaming med på CES-messen.

forfatter
Publiceret 09/01/2023 - 14:10

HP laver flere PC’er end de fleste – og det kunne godt ses på HP’s stand på den netop afsluttede CES 2023-messe i Las Vegas. For der var PC-nyheder i alle størrelser, kategorier og prisklasser. Samt tilbehør dertil.

Ny PC = glæde

Hybridarbejde – altså arbejde på alle steder og tider – er kommet for at blive, men det kræver det rette udstyr. HP har fået lavet en undersøgelse af, hvad der giver kontoransatte glæde og produktivitet. Og til PC-producentens glæde, svarer 74 procent af de adspurgte, at en velfungerende computer har stor betydning.

Erhvervsbrugerne med direktørtitel på visitkortet kan blandt andet glæde sig over HP Dragonfly G4, der er designet til ledere, der ønsker at betale for det ypperste.

HP Dragonfly G4 (Foto: HP)

Stadig i den dyre ende finder man HP EliteBook 1040 G10 og HP Elite x360 1040 G10, der  ifølge HP er henholdsvis verdens mest avancerede business-notebook og ditto-360 graders notebook.

Alle de nævnte maskiner understøtter dobbelte videostreams og kameraskift, så brugere nemt kan vise deres ansigter og en genstand eller et whiteboard på samme tid. Med HP Keystone Correction kan computeren desuden korrigere for skævheder i billedet af et whiteboard eller et fysisk dokument.

HP EliteBook 1040 G10_Front Right HP Elite x360 1040 G10_Front Right
<
>
HP Elite x360 1040 G10 (Foto: HP)

 

To skærme i én dobbelt størrelse

Når der skal laves arbejde, der er mere kompliceret end at spille Tetris, kan man ikke få for megen skærmplads. HP E45c G5 Curved Monitor er en 45” super-ultrabred skærm, der opløsningsmæssigt svarer til to QHD-skærme ved siden af hinanden. Og den kan faktisk også opdeles, så der kan vises to billeder side om side.

HP’s kæmpebrede skærm svarer til to QHD-skærme side om side. (Foto: HP)

Nyt hos HP på denne CES er headsets til erhvervsbrug. Firmaet købte i 2022 Poly (tidl. Plantronics), der er kendt for Voyager-serien af Bluetooth-headsets. Poly Voyager Free 60-serien er beregnet til både møder og musik og har ANC.

HP købte Poly i 2022, og laver nu også erhvervs-headsets. Her: Voyager Free 60+ (Foto: HP)

Til hjemmekontoret havde HP en 27-tommers Alt-i-en PC, der virkelig indeholder alt. Også kaffegrums indgår i bæredygtighedens navn. Den fås passende nok i farverne sort og mælk.

HP 27″ Alt-i-en-PC. Med kaffe. (Foto: HP)

HP’s gaming-mærke, Omen, havde også en stribe PC’er med. Omen 17 Laptop bliver sandsynligvis HP’s mest kraftfulde bærbare gaming-computer hidtil, takket være (op til) 13. generations Intel Core i9-13900HX-processor og Nvidia GeForce-grafik. Hvilket givetvis vil sige GeForce RTX serie 40-grafik, hvis der skal flyttes hegnspæle.

Omen 17 Laptop (Foto: HP)

Tryk på <AND>

Fra HP-ejede HyperX så vi et spiltilbehør, der var lige så nytteløst, som det var nuttet og potentielt uundværligt: 3D-printede specialtaster!

HX3D er en ny service, der vil tilbyde modifikationer til tastaturer og andet gaming-grej. Så hvis du vil være original, kunne det sikkert friste med en ESC-tast, der er en kat, kage eller karakter. I første række gælder det kun amerikanerne, der kan købe en HyperX Cozy Cat Keycap for USD 19,99. Men vi har sikkert ikke set det sidste til det!

Skift hætter til taster ud med 3D-printede figurer. (Foto: HP)

 

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv en kommentar

MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.
Spændende 'bøger' fra Samsung Samsung Galaxy Book3 kommer i fem versioner, og hardwaren er helt up to date.
Bedre videomøder billigt Logitech Brio 300 er et økonomisk webcam, der giver bedre kvalitet på Zoom og Teams end computerens indbyggede kamera.
Nye MacBooks og Mac mini'er med nye, kraftigere M2-processorer Den lynhurtige M2-processor fra Apple får hele to endnu hurtigere opdateringer, som finder vej til både Mac mini og MacBook Pro.
lbpluss
Vejet, og fundet for let! Lenovo Yoga Slim 7i Carbon er den letteste bærbare computer, vi nogensinde har testet. Desværre indebærer den slanke formfaktor ubehagelige kompromisser.
lbpluss
Lynhurtig og hård SanDisks eksterne USB-lager kan holde til mere end de fleste, og den er hurtig.
Følg Lyd & Billede