Nyhed

Business-bærbar fra Razer

Razer er kendt for heftige gaming-bærbare, men nu kaster firmaet sig over en helt ny kundegruppe.

Det er ikke noget nyt, at gaming-bærbare indimellem bliver købt af kunder, som slet ikke har tænkt sig at spille computerspil på de kraftige maskiner, men i stedet vælger computere fra mærker som Predator eller Razer på grund af den heftige ydelse.

Det er muligvis dén udvikling, som har fået gaming-specialisterne fra Razer til at tage skridtet fuldt ud. I hvert fald lancerer de nu en vaskeægte business-bærbar, Razer Book 13, der kombinerer alle kræfterne og de andre fordele ved gaming-bærbare med et lækkert og professionelt design, der passer bedre til bestyrelseslokalet end på teenageværelset.

Razer Book 13 kommer således med 13,4″ skærm med op til 4K+ opløsning fremstillet i Gorilla Glass 6. Selve den bærbare er CNC-fremstillet i et ultralet materiale med anodiseret finish.

(Foto: Razer)

Maskinen er Intel Evo-certificeret, hvilket bl.a. betyder, at den kommer med 11. generation Intel Core-processor med Intel Iris X-grafik, samt at den er optimeret til mobil brug med lang batterilevetid, lynhurtig opvågnen fra dvaletilstand og hurtig opladning.

Den nye business-bærbare kommer med Windows 10 Home 64-Bit og kan udstyres med op til 16 GB LPDDR4X RAM, Intel Core i7-processor og op til 512 GB PCIE SSD lager. Razer Book 13 har endvidere microSD-kortlæser, HDMI 2.0, 2 x USB-C (med Thunderbolt 4), USB 3.2 A-port og 3,5 mm minijack-stik til hovedtelefoner.

Pris og tilgængelighed

Razer Book 13 bliver tilgængelig i butikkerne i løbet af november måned, og priserne starter fra EUR 1.299 (9.675 kroner) for den billigste model.

Les videre
Exit mobile version