TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Acer Swift i ny generation

Slanke bærbare med 12 generations-processorer og højtopløste skærme.

forfatter
Publiceret 26/02/2022 - 09:00

Acer er klar med sin forårskollektion af bærbare computere. Blandt dem nye udgaver af Swift-serien, som er blevet udstyret med 12. generations udgaver af Intels Core-processorer.

Den nyeste Acer Swift 5 er designet til ledere og mobile professionelle og tilbyder en perfekt balance mellem ydeevne og bærbarhed,” siger Peter Kaic, Product Business Unit Director hos Acer Nordics.

Den nye Acer Swift 5 har et udfræset unibody-kabinet i luftfartsaluminium, 12. generations Intel-processor med op til 12 kerner og Intel Iris Xe-grafik. Vægten er 1,2 kg, og tykkelsen lige akkurat under 15 mm. Der er 16 GB RAM og op til 2 TB lagerplads.

Swift5
Acer Swift 5

Acer Swift 5 har en touch-skærm i WQXGA-opløsning (2560 x 1600). Og naturligvis i det lidt højere 16:10-format, der også var mode i 2021. PC’en leveres med nyeste Wi-Fi 6E. Batteritiden loves at række til hele dagen.

Swift3
Acer Swift 3

Acer Swift 3 er en helt ny bærbar computer i 14 tommers format. Den fås i tre forskellige farver, gul, blå og grå, og er ligeledes udstyret med 12. generations Intel-processor og op til 2 TB SSD. Skærmen er i QHD-opløsning (2560 x 1440), denne gang i 16:9-format.

Pris og tilgængelighed

Acer Swift 5 kan købes i Danmark fra april 2022 fra 11.999 kroner. Acer Swift 3 kommer i andet kvartal, men prisen er ikke offentliggjort endnu.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dell-PC'er til fleksibelt arbejde Dell satser på den såkaldte hybride arbejdsplads - hvor man ikke kun arbejder på kontoret, men hvorsomhelst.
Smart kamera til møderummet Det er slut med at gemme sig for kameraet, når det holdes videomøder.
Jabras webcam er både smukt og klogt Jabra Panacast 20 giver de hidtil bedste billeder, vi har set til prisen. Og det er ekstra plus, at det nærmest er elegant.
Den stærkeste tablet nogensinde Asus ROG Flow Z13 er skabt til gaming – men perfekt til talknusning.
Lyd & Billede fylder 30 år 30 år med hi-fi, forbrugerelektronik og ny teknologi.
MWC 2022: Lenovo-PC'er i stride strømme Lenovo præsenterer PC'er i alle produktserier under MWC, de fleste med frit valg mellem Intel og AMD.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend