Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Acer Swift i ny generation

Slanke bærbare med 12 generations-processorer og højtopløste skærme.

Skrevet af / 26/02/2022 - 09:00
Acer Swift i ny generation

Acer er klar med sin forårskollektion af bærbare computere. Blandt dem nye udgaver af Swift-serien, som er blevet udstyret med 12. generations udgaver af Intels Core-processorer.

Den nyeste Acer Swift 5 er designet til ledere og mobile professionelle og tilbyder en perfekt balance mellem ydeevne og bærbarhed,” siger Peter Kaic, Product Business Unit Director hos Acer Nordics.

Den nye Acer Swift 5 har et udfræset unibody-kabinet i luftfartsaluminium, 12. generations Intel-processor med op til 12 kerner og Intel Iris Xe-grafik. Vægten er 1,2 kg, og tykkelsen lige akkurat under 15 mm. Der er 16 GB RAM og op til 2 TB lagerplads.

Swift5
Acer Swift 5

Acer Swift 5 har en touch-skærm i WQXGA-opløsning (2560 x 1600). Og naturligvis i det lidt højere 16:10-format, der også var mode i 2021. PC’en leveres med nyeste Wi-Fi 6E. Batteritiden loves at række til hele dagen.

Swift3
Acer Swift 3

Acer Swift 3 er en helt ny bærbar computer i 14 tommers format. Den fås i tre forskellige farver, gul, blå og grå, og er ligeledes udstyret med 12. generations Intel-processor og op til 2 TB SSD. Skærmen er i QHD-opløsning (2560 x 1440), denne gang i 16:9-format.

Pris og tilgængelighed

Acer Swift 5 kan købes i Danmark fra april 2022 fra 11.999 kroner. Acer Swift 3 kommer i andet kvartal, men prisen er ikke offentliggjort endnu.

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Krig på AI-processorer

Asus går all-in på AI

Google skal lave AR-briller

ICQ-chat lukker ned

Copilot+ et "mareridt for privatlivets fred"

Populær bar får efterfølger

Ingen M4 til stationære Mac'er i år

Nu kommer de hurtige, intelligente PC'er

Dell Inspiron: Fleksible laptops til skrivebordet

Små og stærke PC'er i grønt look

Har du lyst til en hurtigere computer?

Lyver Qualcomm om Snapdragon X?

Scroll to Top