Nyhed

CES 2021: Airpeak-drone

Takeoff for Sonys droneprojekt.
forfatter

De fortæller os ikke alverden om det droneprojekt, som de lancerede i november 2020, men under CES 2021 har Sony givet os lidt mere information om Airpeak, som projektet kaldes.

Den sorte drone med fire rotorer er kraftig nok til at løfte et systemkamera, og Sony har udsendt en video med et a7S III hængende under dronen, mens elbilprojektet Vision S blev filmet i Østrig.

Nu skal du have kørekort til droneflyvning Man skal fremover registrere sig som dronefører og tage en prøve for at få et “dronekørekort”.

Dronen planlægges lanceret i løbet af foråret, og som man måske kan ane på billederne, har den opklappeligt understel og kamera-rig.

Læs alle artikler i 1 måned for 39 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.