TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

CES 2021: Airpeak-drone

Takeoff for Sonys droneprojekt.

forfatter
Publiceret 13/01/2021 - 14:43

De fortæller os ikke alverden om det droneprojekt, som de lancerede i november 2020, men under CES 2021 har Sony givet os lidt mere information om Airpeak, som projektet kaldes.

Den sorte drone med fire rotorer er kraftig nok til at løfte et systemkamera, og Sony har udsendt en video med et a7S III hængende under dronen, mens elbilprojektet Vision S blev filmet i Østrig.

Læs også Nu skal du have kørekort til droneflyvning Man skal fremover registrere sig som dronefører og tage en prøve for at få et “dronekørekort”.

Dronen planlægges lanceret i løbet af foråret, og som man måske kan ane på billederne, har den opklappeligt understel og kamera-rig.

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend