Følg oss på

Søg efter tests, nyheder, anmeldelser...

CES 2021: Airpeak-drone

Takeoff for Sonys droneprojekt.

De fortæller os ikke alverden om det droneprojekt, som de lancerede i november 2020, men under CES 2021 har Sony givet os lidt mere information om Airpeak, som projektet kaldes.

Den sorte drone med fire rotorer er kraftig nok til at løfte et systemkamera, og Sony har udsendt en video med et a7S III hængende under dronen, mens elbilprojektet Vision S blev filmet i Østrig.

Nu skal du have kørekort til droneflyvning Man skal fremover registrere sig som dronefører og tage en prøve for at få et “dronekørekort”.

Dronen planlægges lanceret i løbet af foråret, og som man måske kan ane på billederne, har den opklappeligt understel og kamera-rig.

Fuld adgang til Lyd & Billede for 3 kr

Få adgang alle +artikler, guider, anmeldelser samt til hele testarkivet i 1 uge.

Ingen bindingstid Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?
forfatter
Skrevet af

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Vis kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Redaktionen anbefaler

Læs også

Takeoff for Sonys droneprojekt.

Takeoff for Sonys droneprojekt.

Takeoff for Sonys droneprojekt.

Takeoff for Sonys droneprojekt.

Takeoff for Sonys droneprojekt.

Kontaktinformation

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
© 2020 Publish AS

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
© 2020 Publish AS - Lyd & Billede arbejder efter reglerne for god presseskik. Som læser har du kun ret til at anvende indholdet på lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål. Du kan downloade, linke til og udskrive indhold fra lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål forudsat, at du henviser til kilden samt respekterer alle ophavsrettigheder. Du må ikke anvende indhold, herunder (men ikke begrænset til) ikoner, til noget andet formål eller på nogen anden måde end sådanne, som måtte være udtrykkeligt aftalt. 4:02 NB: Artikler, som ikke ligger bag betalingsmuren, er "købt fri" af vedkommende producent/leverandør.