itemprop

Creative-soundbar med Atmos og SXFi

Creative lover 3D-lyd med Dolby Atmos trods kompakt format.

Creative har lavet lidt af hvert. De skabte stort set egenhændigt PC-lydkortet som begreb. Siden har de med vekslende held kastet sig over medieafspillere, højttalere, gaming-udstyr – og på det seneste også soundbars.

På dette års CES præsenterede Creative deres nye SXFi Carrier, en soundbar til hjemmebiografen udviklet sammen med Dolby Laboratories.

Normalt sætter størrelsen alvorlige begrænsninger for lydkvaliteten i kompakte soundbars. På trods af en længde på kun 88 cm lover Creative, at SXFi Carrier skal levere “betagende, bevægende lyd.”

Trods størrelsen er den en fuld Dolby Atmos-soundbar, der udnytter loftet til at give indtryk af lyd oppefra. (Foto: Creative)

SXFi Carrier er en viderudvikling af Creatives prisbelønnede X-Fi Sonic Carrier. Trods størrelsen er den en fuld Dolby Atmos-soundbar, der udnytter loftet til at give indtryk af lyd oppefra. En trådløs 10″ subwoofer sørger for bunden.

Forbrugerne vil kunne nyde en fantastisk Dolby Atmos-oplevelse gennem et innovativt akustisk design, som ikke før er hørt fra en så lille og kompakt formfaktor,” sagde Mahesh Balakrishnan, vicepræsident for Dolby Laboratories.

Lydkortteknologi i soundbar
SXFi Carrier er verdens første soundbar med Creatives egen Super X-Fi Headphone Holography, som vandt syv priser ved dette års CES. Super X-Fi er et virtuelt surroundsystem til hovedtelefoner. Via soundbarens hovedtelefonudgang kan man nyde filmlyd uden at forstyrre omgivelserne sent om aftenen.

Der er et fuldt sæt forbindelsesmuligheder, herunder Bluetooth-, USB-C- og USB-A-porte, en HDMI eARC-port til ukomprimeret HD-lyd og to HDMI 2.1-indgange, som giver mulighed for rig lyd- og højt-opløselig billedkvalitet via en 8K videokilde.

annonce

Pris og tilgængelighed
SXFI Carrier skulle være klar i andet kvartal af 2020. Vi har ikke fået oplyst nogen dansk pris, en men med en amerikansk pris lige under USD 1000 regner vi med, at den lander omkring 9.000 kr.

annonce
En trådløs 10″ subwoofer sørger for bunden. (Foto: Creative)

Vi sætter stor pris på, at du læser Lyd & Billede!
Log ind for at læse videre.

Test-abonnement
Gratis i en måned
Få fuld adgang på alle enheder.
6 måneder
Kun 44,- mnd
Få adgang til alle tests og nyheder på Lyd & Billede i 6 måneder
Få fuld adgang på alle enheder.
12 måneder
Kun 40,- mnd
Få adgang til alle tests og nyheder på Lyd & Billede i 12 måneder
Få fuld adgang på alle enheder.
Har du noget at tilføje?
Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of

Läs också

 data-srcset

JBL går ind i ANC-kampen

Nye støjdæmpende hovedtelefoner i luksusklassen skal tage kampen op mod Sony, Bose og de andre.

Scroll til toppen