Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Capture One iPad

Indlæser billederne på iPad'en i realtid.

Skrevet af / 26/09/2022 - 13:05
Capture One iPad

Kort efter at app’en Capture One til iPad blev tilgængelig, kommer nu såkaldt tethered shooting – altså live view – i en opdatering til Capture One til iPad.

Det betyder, at du kan se billederne på iPad ca. ét sekund efter, du har taget billedet, og foretage eventuelle ændringer i råfilerne umiddelbart derefter. For fotografer er det guld værd at kunne se billederne på en større skærm, lige efter billedet er taget. Så er det nemmere at lave justeringer forud for næste optagelse, med lys, vinkler, make-up, placering eller andre ting, du ellers ikke kunne gøre i Capture One efter billedet er taget.

Fotografen kan overføre billederne via wi-fi, eller med et kabel i USB-porten på iPad’en, som også kan bruges til at fjernstyre kameraet.

Nyt i Capture One:

  • Direkte Cloud-upload – tethered – via USB eller Wi-Fi
  • Fjernstyre udløseren på kameraet fra Capture One på iPad
  • Auto-redigere billeder med “Next Capture Adjustments”
  • Ændre i Fujifilm filmsimuleringer fra kameraets råfiler
  • Eksportere originale billed- og TIFF filer
  • Auto-justering af nyindlæste filer
  • Vælg mellem flere drejehjulsfunktioner og skift retningen på “Quick Edit” felterne i Gestures & Shortcuts i indstillinger
  • Tips til brug af bevægelser

Capture One for iPad kan downloades fra din App Store.

 

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lyd & Billede
Scroll to Top