Til det udendørs hjemmekontor

Acer Enduro Urban er udstyr, der tåler at komme med i felten.
forfatter

Hvad enten det er forårsvejret, der lokker dig til at tage ud i naturen, eller du har udendørs arbejde, er teknologien en fast følgesvend.

Acer Enduro Urban er en ny serie af udstyr, der er beregnet til at tåle mødet med den fysiske virkelighed. I første omgang gælder det Eduro Urban N3, der er en bærbar computer, og Enduro Urban T1, der er en tablet.

Enduro Urban N3 er en 14-tommers (Full HD) bærbar computer, der opfylder den amerikanske militære holdbarhedscertificering MIL-810H på ydersiden og har (op til) 11. generations Intel Core i7-processor indeni. De vejer 1,9 kg og måler 22 mm i tykkelsen. Grafikken er (op til) Nvidia GeForce MX330, og den kan fås med op til 1 TB SSD-lager og 32 GB RAM. Computeren er IP53-certificeret, så den tåler at være ude i en regnbyge – men du skal ikke gøre den ren under vandhanen.

Enduro Urban N3 er en 14-tommers laptop til udendørs brug. (Foto: Acer)

Enduro Urban T1 er en 10-tommers tablet, med skærm af antimikrobielt Gorilla Glass og et chassis bygget med stødabsorberende materialer. Skærmen har en opløsning på 1900 x 1200 pixels, og der er 2 Mp frontkamera og 5 Mp bagkamera. Med en vægt på 595 gram og knap en centimeter i tykkelsen er den forholdsvis let at have med i rygsækken. Den opfylder ligeledes MIL-810H og IP53.

Enduro Urban T1 er en 10-tommers robust tablet. (Foto: Acer)

Pris og tilgængelighed:

Enduro Urban N3 koster fra 5.499 kroner
Enduro Urban T1 koster fra 1.699 kroner

(Foto: Acer)

 

Annonce

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.
Annonce
Annonce

Læs også