TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Tank-printere i A3 til kontoret

Epson EcoTank ET-16680 og ET-M16680 giver blækøkonomi i stort format.

forfatter
Publiceret 15/08/2021 - 07:00

Vi har tidligere testet flere af Epsons EcoTank-printere, senest ET-7700, der imponerede på blækøkonomi. Men trods robusthed og blækkapacitet, der skulle måles i liter, frem for milliliter, var det kun små printere.

Nu udvider Epson sortimentet med et par arbejdsheste, der kan printe i stort A3-format. Det handler om Epson EcoTank Pro ET-16680 og ET-M16680 (artikelbilledet).

Disse produkter, der kun kræver minimal indgriben, er ideelle til enhver virksomhed, der ønsker at udskrive i store A3-størrelser og ønsker at gøre det på en bæredygtig måde,” siger Anthony Wells, produktchef hos Epson Europe.

Sammenlignet med laserprintere bruger de op til 83 procent mindre strøm. Printerne genopfyldes med blækflasker med høj kapacitet, der giver op til 7.500 sort-hvide og 6.000 farveudskrifter.

Eposon ET-16680 er (undskyld!) bygget som en tank. (Foto: Epson)

At vælge Epsons varmefri inkjetteknologi frem for en alternativ laserprinter er et eksempel på en lille ændring, der kan gøre en stor forskel og understøtte slutbrugerens bestræbelser på at reducere strømforbruget og reducere mængden af forbrugsrelateret affald i forbindelse med udskrifter,” konkluderer Wells.

ET-16680 koster EUR 1.866,00 + moms (ca. 17.500 kr. inkl moms.)

ET-M16680 koster EUR 1.298,00 + moms (ca. 12.200 kr. inkl. moms)

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dell-PC'er til fleksibelt arbejde Dell satser på den såkaldte hybride arbejdsplads - hvor man ikke kun arbejder på kontoret, men hvorsomhelst.
Smart kamera til møderummet Det er slut med at gemme sig for kameraet, når det holdes videomøder.
Jabras webcam er både smukt og klogt Jabra Panacast 20 giver de hidtil bedste billeder, vi har set til prisen. Og det er ekstra plus, at det nærmest er elegant.
Den stærkeste tablet nogensinde Asus ROG Flow Z13 er skabt til gaming – men perfekt til talknusning.
Lyd & Billede fylder 30 år 30 år med hi-fi, forbrugerelektronik og ny teknologi.
MWC 2022: Lenovo-PC'er i stride strømme Lenovo præsenterer PC'er i alle produktserier under MWC, de fleste med frit valg mellem Intel og AMD.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend