Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Tank-printere i A3 til kontoret

Epson EcoTank ET-16680 og ET-M16680 giver blækøkonomi i stort format.

Skrevet af / 15/08/2021 - 07:00
Tank-printere i A3 til kontoret

Vi har tidligere testet flere af Epsons EcoTank-printere, senest ET-7700, der imponerede på blækøkonomi. Men trods robusthed og blækkapacitet, der skulle måles i liter, frem for milliliter, var det kun små printere.

Nu udvider Epson sortimentet med et par arbejdsheste, der kan printe i stort A3-format. Det handler om Epson EcoTank Pro ET-16680 og ET-M16680 (artikelbilledet).

Disse produkter, der kun kræver minimal indgriben, er ideelle til enhver virksomhed, der ønsker at udskrive i store A3-størrelser og ønsker at gøre det på en bæredygtig måde,” siger Anthony Wells, produktchef hos Epson Europe.

Sammenlignet med laserprintere bruger de op til 83 procent mindre strøm. Printerne genopfyldes med blækflasker med høj kapacitet, der giver op til 7.500 sort-hvide og 6.000 farveudskrifter.

Eposon ET-16680 er (undskyld!) bygget som en tank. (Foto: Epson)

At vælge Epsons varmefri inkjetteknologi frem for en alternativ laserprinter er et eksempel på en lille ændring, der kan gøre en stor forskel og understøtte slutbrugerens bestræbelser på at reducere strømforbruget og reducere mængden af forbrugsrelateret affald i forbindelse med udskrifter,” konkluderer Wells.

ET-16680 koster EUR 1.866,00 + moms (ca. 17.500 kr. inkl moms.)

ET-M16680 koster EUR 1.298,00 + moms (ca. 12.200 kr. inkl. moms)

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Chromebooks med flere kræfter

Indret hjemmet med IKEA-AI

Mange skærmfunktioner til få kroner

Logitech-sæt bygger bro mellem arbejde og privatliv

AI flytter ind i ThinkPad'en

Dell-bærbare med AI

HP-laptops er blevet smartere

Apple opgraderer Macbook Air

Glasklar PC-skærm med AI

Der er en ny AI i byen

Arbejdsro på kontoret

Verdens første stationære PC fundet i et gammelt hus

0
Lyd & Billede
Scroll to Top