TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Surface-konkurrent fra Dell

2-i-1 med aftageligt tastatur, 11. generations i7-processor og 5 Mp-kamera til onlinemøder.

I en tid hvor arbejdspladsen er blevet langt mere mobil, er værktøjerne nødt til at udvikle sig i samme retning. Dell Latitude 7320 Detachable er i sig selv let (hvor let melder pressemeddelelsen dog ikke noget om), tastaturet kan afmonteres, så 13,3″ skærmen kan bruges som tablet. Ganske som Microsoft Surface Pro X, som den tydeligvis vil konkurrere direkte med.

PC’en har en 11. generations Intel Core i7-processor. Den kommer også med en sjette sans i form af funktionen Express-Sign-in, der registrerer din tilstedeværelse, og logger dig ind, når du kommer i nærheden af laptoppen. Intel Wi-Fi 6, 4G LTE mobilt bredbånd og eSIM-forbindelse kan tilvælges. Laptoppen har et 5 Mp frontkamera samt et 8 Mp bagkamera.

Pris og tilgængelighed:
Dell Latitude 7320 Detachable er tilgængelig nu til en pris, der starter på 15.899 kroner.

 

Skriv en kommentar

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.