TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
EFTERÅRSTILBUD: 3 UGER FOR 3 KR
Nyhed

Smart kamera til møderummet

Det er slut med at gemme sig for kameraet, når det holdes videomøder.

forfatter
Publiceret 31/03/2022 - 15:00

Selv om coronapandemien er på vej til at blive et ubehageligt minde, er videomødernes tid ikke forbi. Men imens det sparer tid og penge, at ikke alle skal møde op på samme sted, er møder på skærmen ikke altid effektive.

Det går nogenlunde, så længe alle sidder samlet om mødebordet. Men når der skal tegnes og fortælles på whiteboardet, bliver satellitmedarbejderne ladt i stikken, da de hverken kan høre eller se, hvad der foregår. Jeg taler af personlig erfaring!

Det vil blandt andre Yealink gerne lave om på.

Yealink Launches Dual 4K Camera solution
Yealink UVC86 – dobbelt 4K-kamera. (Foto: Yealink)

Yealink UVC86 er en løsning med to 4K-kameraer til mellemstore og store konference- og undervisningslokaler. UVC86 har to indbyggede 4K-kameraer og en række AI-funktioner, herunder Auto Framing, Speaker Tracking og Presenter Tracking, der skal sikre, at kameraet følger oplægsholdere. Kameraet har ægte 12x optisk zoom.

Et array med seks mikrofoner gør det tilsvarende muligt at zoome akustisk ind på den talende.

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Skarpeste ultrabærbare nogensinde Dell XPS 13 Plus er den knivskarpest designede ultrabook-computer, vi har set nogensinde. Næsten for designet faktisk.
Kontorudstyr behøver ikke være gråt Logitech lancerer nye webcams og headsets til kontoret - i friske farver
Brugervenlig løsning til mødelokalet PanaCast 50 Room System er et komplet system til mødelokalet, som skal gøre hybridkontoret mere brugervenligt.
Prop et Teams-møde i øret Hvis du ikke vil sidde med store hovedtelefoner på under videomøderne, er Logitech Zone True Wireless et diskret alternativ.
Kom i centrum på mødet Med 4x zoom lover Creative Live! Cam Sync V3 at sætte dig i centrum på ...Zoom.
Kreative superkræfter Der er ikke sparet på noget som helst i MSI Creator Z17. Det kan mærkes på prisen.
Følg Lyd & Billede