Computer

Der er netop åbnet for tilmeldingerne til det næste danmarksmesterskab i Excel, hvor vinderen går direkte videre i kampen om at blive verdensmester.
Annonce
Annonce
forfatter

Næsten 1.000 danskere deltog ved det første danmarksmesterskab i Excel, som fandt sted i starten af året, og det er blandt andet på grund af den store interesse fra Danmark, at mesterskaberne nu bliver globalt med deltagere fra en lang række lande i hele verden.

”Excel er på mange måder med til at definere det moderne kontor, og der findes ingen programmer i verden til databehandling, datarens og -analyse, som er mere populære end Excel. Verdensmesterskabet er med til at fejre de bedste brugere, der til daglig tryller med tal og tabeller – og vi glæder os meget til at kåre en verdensmester,” siger Ida Amalie Mølsgård, Office Product Marketing Manager hos Microsoft Danmark, og fortsætter:

”Efter den store succes med det første danmarksmesterskab i Excel, bliver konkurrencen nu udvidet til et verdensmesterskab. Derfor er det selvfølgelig ekstra spændende at vinde danmarksmesterskabet denne gang, da vinderen nu går videre i kampen om at blive verdens bedste Excel-bruger.”

Illustration: Microsoft
Illustration: Microsoft

Om konkurrencen
Det danske mesterskab kører fra oktober til november 2016 og består af fire forskellige runder. Tre finalister går videre til finalen, som finder sted den 18. november i Microsofts kontor på Kanalvej i Lyngby. Der vil være mulighed for at følge finalen live via Skype-broadcast.

I begyndelsen af 2017 vil vinderne fra hele verden konkurrere mod hinanden i dysten om den endelige titel som verdensmester i Excel. Hovedpræmien er en tur til Microsofts hovedkvarter i Seattle, hvor man kan møde udviklerne bag Excel – og hvor vinderen også har mulighed for at komme med input og forslag til nye funktioner i Excel.

Som deltager i konkurrencen skal du konkurrere i følgene discipliner:
100 meter regneark
Graf-ballet
Formel-brydning

Læs mere og tilmeld dig senest den 3. oktober på http://aka.ms/ExcelChampDK. Her vil link til Skype-broadcast af finalen også være tilgængeligt på finaledagen.