Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Serial 1 lancerer nye elcykler med Google Cloud

De nye modeller gemmer næsten alle nyheder på indersiden.

Skrevet af / 18/05/2022 - 13:15
Serial 1 lancerer nye elcykler med Google Cloud

Serial 1, et selvstændigt firma som producerer elcykler på licens fra Harley-Davidson, har lanceret en ny generation af firmaets såkaldte City-elcykler, og den største nyhed er, at cyklerne byder på et væld af nye funktioner via Google Cloud.

Løsningen skal forbedre komforten, men også skabe yderligere sikkerhed og tryghed.

Læs også Vild pris på varme, brede dæk! Harley-elcyklen er for så vidt lækker nok, men prisen er vanvittig.

Integrationen sker i en ny Serial 1-app, der bl.a. byder på dør-til-dør navigation via Google Maps samt registrering i realtid af kørselsdata, der indsamles direkte fra elcyklen.

Yderligere funktioner inkluderer:

  • Indbygget digital sikkerhed med nøjagtig præcision: Serial 1’s pinpoint-tilstand giver dig mulighed for præcist at spore, overvåge og digitalt låse elcyklen, uanset hvor den befinder sig.
  • Dashboard med data om din tur i realtid: Fra hastighed til effektivitet, fra afstand til batterirækkevidde – alle detaljer om din tur er tilgængelige med et enkelt tryk på en knap. Efter hver afsluttet rejse får du også et resumé og kan sammenligne rejse- og præstationsdata over tid.
  • Integreret oplader: Som noget nyt i år er alle Serial 1 City-elcykler udstyret med et integreret USB-C-opladerkabel under styret, så du kan oplade en mobiltelefon og bruge Serial 1-app’en.
(Foto: Serial 1)

I elcyklen sidder en “IoT-enhed” med GPS og mobildata, der skal sørge for, at du kan få kontakt til din Serial 1 City, selvom du er uden for Bluetooth-rækkevidde.

På ydersiden er der ikke meget nyt under solen. Både design og motorisering har de nye modeller til fælles med forgængerne. Men de nye cykler kommer dog i en ny blå farve, ligesom de har et USB-C kabel integreret i styret.

Pris og tilgængelighed

Serial 1’s nye elcykler får samme pris som tidligere modeller. Det vil sige 36.995 kroner for Serial 1 Rush City. Vi regner med, at produktet vil være tilgængeligt hos de lokale forhandlere i løbet af sommeren.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Familiebil med alt hvad man behøver

Fremtidens elbil ifølge BMW

Lyd fra Bang & Olufsen og OLED-lygter

Brugte Teslaer falder i værdi

Helsort Volvo med en overraskelse

GTI'en er tilbage

0-100 km/t på 2,2 sekunder

Robot-taxi-tyveriforsøg i Los Angeles slår fejl

Smart #3 er en lækkerbisken

Her er Peugeots vigtigste bil

Vi har set Xiaomis elbil

Apple Car er skrottet

0
Scroll to Top