TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Serial 1 lancerer nye elcykler med Google Cloud

De nye modeller gemmer næsten alle nyheder på indersiden.

forfatter
Publiceret 18/05/2022 - 13:15

Serial 1, et selvstændigt firma som producerer elcykler på licens fra Harley-Davidson, har lanceret en ny generation af firmaets såkaldte City-elcykler, og den største nyhed er, at cyklerne byder på et væld af nye funktioner via Google Cloud.

Løsningen skal forbedre komforten, men også skabe yderligere sikkerhed og tryghed.

Læs også Vild pris på varme, brede dæk! Harley-elcyklen er for så vidt lækker nok, men prisen er vanvittig.
Harley-Davidson Serial 1 Rush City

Integrationen sker i en ny Serial 1-app, der bl.a. byder på dør-til-dør navigation via Google Maps samt registrering i realtid af kørselsdata, der indsamles direkte fra elcyklen.

Yderligere funktioner inkluderer:

  • Indbygget digital sikkerhed med nøjagtig præcision: Serial 1’s pinpoint-tilstand giver dig mulighed for præcist at spore, overvåge og digitalt låse elcyklen, uanset hvor den befinder sig.
  • Dashboard med data om din tur i realtid: Fra hastighed til effektivitet, fra afstand til batterirækkevidde – alle detaljer om din tur er tilgængelige med et enkelt tryk på en knap. Efter hver afsluttet rejse får du også et resumé og kan sammenligne rejse- og præstationsdata over tid.
  • Integreret oplader: Som noget nyt i år er alle Serial 1 City-elcykler udstyret med et integreret USB-C-opladerkabel under styret, så du kan oplade en mobiltelefon og bruge Serial 1-app’en.
(Foto: Serial 1)

I elcyklen sidder en “IoT-enhed” med GPS og mobildata, der skal sørge for, at du kan få kontakt til din Serial 1 City, selvom du er uden for Bluetooth-rækkevidde.

På ydersiden er der ikke meget nyt under solen. Både design og motorisering har de nye modeller til fælles med forgængerne. Men de nye cykler kommer dog i en ny blå farve, ligesom de har et USB-C kabel integreret i styret.

Pris og tilgængelighed

Serial 1’s nye elcykler får samme pris som tidligere modeller. Det vil sige 36.995 kroner for Serial 1 Rush City. Vi regner med, at produktet vil være tilgængeligt hos de lokale forhandlere i løbet af sommeren.

Annonce
forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv en kommentar

Buzz kan vende på en femøre! Den moderne version af folkevognbussen er en ægte fuldtræffer – bortset fra ét problem.
Hurtigere Abarth-udgave af Fiat 500e På vej med flere hestekræfter og falsk motorlyd
Den ikoniske Golf genopstår som elbil Kommer formentlig også som elektrisk Golf GTI.
Prægtige Morgan får lyd fra Sennheiser Morgan er ægte britisk bilkunst. Og nu får de lydanlæg fra selveste Sennheiser. Først ude er Plus Four og Plus Six.
Porsche Macan bliver elektrisk: Her er de friske detaljer Porsche har frigivet flere detaljer om den elektriske version af Macan, som forventes at komme ud på vejene i 2024. Der loves over 600 hestekræfter, 100 kWh batteri og lang rækkevidde!
Volvo EX90 ny luksus-SUV er lanceret og prissat Volvos flagskib kan bestilles nu og leveres i 2024
Følg Lyd & Billede