Nyhed

Polestar 5 nærmer sig

Polestar 5 er inspireret af flydesign.

Den kommende Polestar 5 bliver en femsæders og firedørs grand tourer i samme ånd som BMW i4 og Audi e-Tron GT for blot at nævne to. Den bliver ikke at se på vejene før i 2024, men frem til da afslører Polestar små drypvise fakta om bilen, som minder en hel del om konceptbilen Polestar Precept.

– Med Precept-dokumentaren gør vi noget, som bilselskaber normalt ikke gør. Vi går i kulisserne og viser åbent forvandlingen af denne overraskende model – fra konceptbil til produktionsklar. Det gør mig stolt at se, hvor meget af konceptbilens design der kommer frem i Polestar 5. Det er en kraftpræstation af vores designere og ingeniører, siger Thomas Ingenlath, CEO i Polestar.

I denne video får man mere information om, hvor inspirationen til designet kommer fra – bilen har for eksempel ingen bagrude – og en god del mere om, hvordan designteamet tænker, og hvor Nahum Esbobedo henter inspiration fra, når han tegner biler.

Tjek eksempelvis dørene – løsningen er lige så usædvanlig, som den er interessant.

 

Læs også Polestar 2 i økonomiversion Man behøver ikke at købe en af de dyreste elbiler for at blive tilfreds. For mange vil en Polestar 2 med forhjulstræk række langt.
Les videre
Exit mobile version