TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

CES 2021: Bærbar PC med OLED-skærm

Lenovo Yoga Slim 7i Pro får perfekt sortniveau med OLED-skærm.

Lenovo kommer nu med en OLED-version af den bærbare 14″ Yoga Slim 7i Pro. Ligesom den tidligere LCD-version er PC’en verificeret med Intel Evo, hvilket betyder, at den er energieffektiv og har lang batterilevetid. Processoren er som udgangspunkt en mobilprocessor, nemlig 11. generations Intel Core, og som grafikkort er det frit valg mellem Iris X og Nvidia GeForce MX450.

Det, der gør denne laptop til et spændende alternativ, er den Samsung-producerede OLED-skærm, som vi ved giver strålende kontrast og perfekt sortniveau samt øget farverum og lavere responstid sammenlignet med LCD.

Lenovo Yoga Slim 7i Pro OLED. (Foto: Lenovo)

Billedformatet er 16:10 med 2,8K opløsning (2880 x 1800), hvilket giver en pixeltæthed på meget respektable 240 ppi. Det svarer til en 4K-skærm på ca. 18 tommer.

Skærmens opdateringsfrekvens er 90 Hz. Mere end nok til grafik- og videoarbejde, mens seriøse gamere nok bør kigge efter noget andet.

Pris og tilgængelighed

Vi kender i øjeblikket ikke pris og tilgængelighed på Lenovo Yoga Slim 7i Pro (OLED), men vender tilbage med mere info senere.

Se hele pressemeddelelsen her

Skriv en kommentar

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.