CES 2021: Bærbar PC med OLED-skærm

Lenovo Yoga Slim 7i Pro får perfekt sortniveau med OLED-skærm.
Annonce
Annonce
forfatter

Lenovo kommer nu med en OLED-version af den bærbare 14″ Yoga Slim 7i Pro. Ligesom den tidligere LCD-version er PC’en verificeret med Intel Evo, hvilket betyder, at den er energieffektiv og har lang batterilevetid. Processoren er som udgangspunkt en mobilprocessor, nemlig 11. generations Intel Core, og som grafikkort er det frit valg mellem Iris X og Nvidia GeForce MX450.

Det, der gør denne laptop til et spændende alternativ, er den Samsung-producerede OLED-skærm, som vi ved giver strålende kontrast og perfekt sortniveau samt øget farverum og lavere responstid sammenlignet med LCD.

Lenovo Yoga Slim 7i Pro OLED. (Foto: Lenovo)

Billedformatet er 16:10 med 2,8K opløsning (2880 x 1800), hvilket giver en pixeltæthed på meget respektable 240 ppi. Det svarer til en 4K-skærm på ca. 18 tommer.

Skærmens opdateringsfrekvens er 90 Hz. Mere end nok til grafik- og videoarbejde, mens seriøse gamere nok bør kigge efter noget andet.

Pris og tilgængelighed

Vi kender i øjeblikket ikke pris og tilgængelighed på Lenovo Yoga Slim 7i Pro (OLED), men vender tilbage med mere info senere.

Se hele pressemeddelelsen her

/ registrér dig for at læse denne artikel gratis

Jeg accepterer Lyd & Billedes Vilkår og betingelser. Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve og information. Dette kommer kun et par gange om måneden. Du kan til enhver tid afmelde dig.

Bekræft venligst inden tilmelding

Fortsæt med Google

eller tilmeld dig via e-mail

Glemt adgangskode? Indtast venligst din e-mailadresse. Du vil modtage en mail med et link til at lave en ny adgangskode.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.
Annonce
Annonce

Læs også

Volvos første elbil har alt, hvad der skal til for at blive en bestseller, men der er et par ting, man skal være opmærksom på.
Volkswagens elektriske fanebærer efter e-Golf har meget at bevise. ID.3 tilbyder meget godt, men er ikke fri for børnesygdomme.
Hvis Hyundai Kona Electric er lidt hverdagsagtig, så er lyden fra musikanlægget det stik modsatte. Elbilen har også alt, hvad man kan forvente af moderne faciliteter.
Efter en tur i Honda e virker det meste andet gammeldags.
I går havde den nye kompakt-SUV Mercedes-Benz EQA officiel verdenspremiere. Se video fra lanceringen her!
Kan det blive det næste store inden for billyd?
Renaults ikoniske minibil bliver elektrisk, men du må vente på den.
Nye smart-låse, som du kan snakke til - og som kan tale med dine andre smart-enheder.
Får øget rækkevidde og bedre plads.
Streaming-forstærker, der kan alt, hvad man kan tænke sig, og lidt til.
I går havde den nye kompakt-SUV Mercedes-Benz EQA officiel verdenspremiere. Se video fra lanceringen her!
Gør dig klar til endnu hurtigere trådløst internet: Netgear Nighthawk RAXE500 er verdens første router med Wi-Fi 6E!
I dag indsættes Joe Biden som USA’s 46. præsident, og amerikanerne, verdenen og den frie presse kan lægge et fire år langt mareridt bag sig.
Så meget lyd som muligt fra små kabinetter.
Nikolaj Coster-Waldau har hovedrollen i kommende dansk Netflix-film.
Streaming-giganten har sikret sig Gal Gadots næste film.
Under CES 2021 viste Razer en gaming-stol frem med udrullelig OLED-skærm! Mon den også kan give massage?
Engang var jagten på den bedste lyd enhver ung mands hobby. Nu foretrækker de fleste at nyde musikken som baggrunds-underholdning. De gamle dage vender aldrig tilbage. Men nutiden ligner lidt alligevel.
De mest eksklusive surround-processorer fra Lyngdorf og Steinway, nemlig MP-60 og P300, får langt om længe sidste skrig inden for videokort. Bl.a. med 8K.