Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

CES 2021: Bærbar PC med OLED-skærm

Lenovo Yoga Slim 7i Pro får perfekt sortniveau med OLED-skærm.

Skrevet af / 11/01/2021 - 16:49
CES 2021: Bærbar PC med OLED-skærm

Lenovo kommer nu med en OLED-version af den bærbare 14″ Yoga Slim 7i Pro. Ligesom den tidligere LCD-version er PC’en verificeret med Intel Evo, hvilket betyder, at den er energieffektiv og har lang batterilevetid. Processoren er som udgangspunkt en mobilprocessor, nemlig 11. generations Intel Core, og som grafikkort er det frit valg mellem Iris X og Nvidia GeForce MX450.

Det, der gør denne laptop til et spændende alternativ, er den Samsung-producerede OLED-skærm, som vi ved giver strålende kontrast og perfekt sortniveau samt øget farverum og lavere responstid sammenlignet med LCD.

Lenovo Yoga Slim 7i Pro OLED. (Foto: Lenovo)

Billedformatet er 16:10 med 2,8K opløsning (2880 x 1800), hvilket giver en pixeltæthed på meget respektable 240 ppi. Det svarer til en 4K-skærm på ca. 18 tommer.

Skærmens opdateringsfrekvens er 90 Hz. Mere end nok til grafik- og videoarbejde, mens seriøse gamere nok bør kigge efter noget andet.

Pris og tilgængelighed

Vi kender i øjeblikket ikke pris og tilgængelighed på Lenovo Yoga Slim 7i Pro (OLED), men vender tilbage med mere info senere.

Se hele pressemeddelelsen her

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Chromebooks med flere kræfter

Indret hjemmet med IKEA-AI

Mange skærmfunktioner til få kroner

Logitech-sæt bygger bro mellem arbejde og privatliv

AI flytter ind i ThinkPad'en

Dell-bærbare med AI

HP-laptops er blevet smartere

Apple opgraderer Macbook Air

Glasklar PC-skærm med AI

Der er en ny AI i byen

Arbejdsro på kontoret

Verdens første stationære PC fundet i et gammelt hus

0
Lyd & Billede
Scroll to Top