Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Auralic Aries G2.2 og Vega opgraderes

Får Tesla G3 Streaming Platform med 64-bit arkitektur.

Skrevet af / 16/05/2023 - 15:00
Auralic Aries G2.2 og Vega opgraderes

I vores gruppetest af musikstreamere løb Auralic Altair G1.1 med en kneben sejr. Den kompakte netværksstreamers brugervenlighed kombineret med et krystalklart lydbillede trak Altair G1.1 over målstregen før de fire konkurrenter.

Mens Altair 1.1 fortsætter som før, opgraderes de dyrere Aries- og Vega-modeller.

Læs også Guldstandarden blandt musikstreamere Auralics nye Altair G1.1 løber med en smal sejr, fordi den kombinerer enestående lydkvalitet med en fremragende DAC og god brugervenlighed.

De udstyres med Auralics nye Tesla G3-platform med 64-bit arkitektur i det velkendte UnityChassis II. Som er opbygget som en dobbelt kabinet-konstruktion i højkvalitets aluminium med et indre kabinet i ren kobber. På undersiden har streamingafspillerne en massiv bundplade med et kalibreret flerpunktsophæng til dæmpning af resonanser.

Aries G2.2 set forfra. (Foto: Auralic)

Aries G2.2, Vega G2.2, Aries G3 og Vega G3 har alle op til otte gange så meget processorkraft som den tidligere generation.

Hukommelsen er øget til 4 GB, og noget som Auralic kalder Direct Memory Access Technology (DMA) kobler alle lydrelaterede kredsløb direkte til systemhukommelsen. Det skal ifølge Auralic reducere latenstid og jitter med 90 procent sammenlignet med forgængeren.

Aries G3
Aries G3. (Foto: Auralic)

G2.2- og G3-produkterne er udviklet i USA, og både Aries G3 og Vega G3 vil blive håndbygget på Auralics nye fabrik i Oregon.  

Auralic har også indgået et fremtidigt samarbejde med Dirac. Det betyder, at man ved at integrere Diracs avancerede teknologi i afspillerne øger mulighederne for bedre behandling af musiksignalet.

VEGA G2.2 Side VEGA G3 Inside 1 VEGA G3 Back
<
>
Vega G3 indvendig. (Foto: Auralic)

Aries G2.2 og Vega G2.2 skal efter planen være leveringsklare fra Auralic i løbet af juli, mens Aries og Vega G3 forventes at være tilgængelige i løbet af august.

Danske priser er endnu ikke tilgængelige.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top