Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Apple TV 4K får Dolby Atmos

Apples streamingboks understøtter allerede HDR og snart også Atmos.

Skrevet af / 05/06/2018 - 11:21
Apple TV 4K får Dolby Atmos

Apples udviklerkonference, WWDC, handler igen i år om primært om softwareopdateringer til iPhone, Apple Watch og Mac. Det er der ikke noget odiøst i.

Mere interessant er det dog, at Apple i går aftes kunne fortælle, at deres nyeste version af tvOS, styresystemet til Apple TV, vil give Dolby Atmos-understøttelse til Apple TV 4K.  Apples streamingboks bliver hermed officielt den første mediestreamer til at undersøtte både Dolby Atmos og Dolby Vision. Har du allerede købt film igennem iTunes, der har et Atmos lydspor, vil du automatisk få opdateret disse, så du kan nyde de ekstra kanaler.

Opdateringen til Apple TV 4K ventes at udkomme senere på året.

Skønt Dolby Atmos i sin rene form kræver højttalere loftet, er det også muligt at få fornemmelse af lyd fra oven via en soundbar.

https://lydogbillede.dk/test/lyd-fra-himlen/3-soundbars-med-dolby-atmos-2/

 

Mikael Hansen
(f. 1982): Freelancejournalist på L&B Home. Mikael startede som tech-journalist hos Gamereactor i 2006. Derfra gik turen til magasinet GEAR, hvor han også fik bred erfaring foran et kamera. En kandidatgrad senere vendte han retur som journalist på Lyd & Billede og sidenhen som redaktør for TechRadar. Mikael skriver om alt fra fra PC’er til smartphones, smart home, lyd og gaming.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Lyd & Billede
Scroll to Top