Search
Generic filters

Nu er Apple Pay i Danmark

Lad betalingskortet blive hjemme, og betal med din iPhone i butikkerne.

Allerede i august fortalte Apple, at deres betaling Apple Pay ville blive lanceret i flere nye lande inden udgangen af ​​året. Den seneste uge har der verseret rygter om, at lanceringen i Norden var lige om hjørnet. Og i dag er det officielt.

Betal med iPhone eller Apple Watch. Foto: Apple

 

For at bruge Apple Pay tilføjer du dit kredit- eller betalingskort til Wallet. Du kan derefter bruge telefonen med alle betalingsterminaler, der enten har Apple Pay-symbolet eller symbolet for kontaktløs betaling.

Foto: Apple

 

Sikkerheden er også større end ved brug af kreditkortet, fordi du skal bruge dit fingeraftryk eller din PIN-kode til at identificere. Dit kreditkortnummer lagres heller ikke på din mobil eller hos Apple, og det deles heller ikke med butikken. I stedet oprettes et unikt enheds-id, når du registrerer kortet, som derefter gemmes krypteret i enheden. Transaktioner godkendes med en engangskode. Og hvis du mister din telefon, kan du låse den på afstand.

Ud over i butikker kan du foretage køb i apps og bruge det i netbutikker, der understøtter systemet.

Når du vælger kort, vil du kunne se den seneste transaktion. Foto: Apple

 

annonce

De første banker, der understøtter Apple Pay i Danmark, er Nordea og Jyske Bank, hvor Visa- og Mastercard-kunder vil kunne bruge Apple Pay.

annonce
Apple Pay fungerer allerede i mange butikker. Foto: Apple

 

Betal på nettet, og godkend din iPhone. Foto: Apple

 

For at handle i butikker, har du brug for en iPhone 6 eller nyere eller et Apple Watch. Med iPad Air 2 eller nyere kan du handle i apps eller på nettet. Det samme gælder for Macbook Pro med Touch ID, eller en Mac senere end 2012, sammen med en understøttet iPhone eller Watch.

Hvad siger Apple?

Allerede i går fik vi et eksklusivt interview med Jennifer Bailey, som er chef for Apple Paybetalingskanaler, hvor hun fortalte os lidt mere om lanceringen af Apple Pay i Norden.

annonce

Hvad er årsagen til, at det nu er Norden, der står for tur?

Når vi prioriterer, hvilke markeder vi gå ind på med Apple Pay, ser vi på tre faktorer: Infrastrukturen for kreditkortsbetaling, hvor udbredt støtten for kontaktløse betalinger er, og hvor stort markedet for iPhone og Apple Watch er.

Hvad kræves der for, at en butik skal kunne acceptere Apple Pay-betalinger?

Alle forhandlere, der i dag accepterer kontaktløse betalinger, kan straks begynde at oplade med Apple Pay. Det virker bare.

Jennifer Bailey oplyser, at godt halvdelen af kortterminalerne forventes at understøtte kontaktløs betaling ved årets udgang.

Jennifer Bailey understreger også sikkerheden, samt at kunderne skal være opmærksomme på, at Apple ikke registrerer, hvad du køber, hvor du køber det, eller hvor meget du betaler.

 

Læs også: Sådan betaler du i fremtiden – besøg hos Mastercard Labs

Kommenter

Skriv et svar

Læs også

Vi skylder ham alt. Uden Nikola Tesla ville den moderne teknologi ikke eksistere.
JBL LIVE 400BT forsvinder fra sortimentet hos flere elektronikkæder på grund af mistanke om sundhedsfarlige mængder af kræftfremkaldende stof.
Apple bekræfter nu, hvad mange har haft mistanke om: Det varer lidt, inden vi kan købe iPhone 12.
Nu kan du cruise med 350 km/t, mens du lytter til perfekt timede rytmer fra Naim!
Billeder af Samsung Galaxy Z Fold 2 lækket på internettet.
Efter tysk test viste tilstedeværelse af kræftfremkaldende stoffer, fjerner elektronikkæden POWER hovedtelefoner fra hylderne i hele Norden.
Sony røber nu, hvilke af deres TV’er der officielt bliver kompatible med PlayStation 5.
Perioden, hvor biograferne har eneret til at vise en film, reduceres nu radikalt.

Aktuelle tilbud

Annonce

Sony Xperia 1 II (kamera)

Vejl.pris 8500 kr Skyder som et systemkamera

Apple iPhone 11 Pro (kamera)

Vejl.pris 8900 kr Et stort skridt frem for iPhone-kameraet

Xiaomi Mi 10 Pro (kamera)

Vejl.pris 8000 kr Billigmærket Xiaomi slår til med et glimrende kamera

Huawei P40 Pro+ (kamera)

Vejl.pris 10000 kr Huawei først med 10x zoom i mobilen
Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.