TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

The Three Stooges

Blu-ray-anmeldelse

Farrelly-brødrene (Dum og Dummere, Alle elsker Mary) har haft stor succes de seneste år med en række vellykkede komedier. The Three Stooges er deres hyldest til og forsøg på at sparke liv i gammel slapstick fra en svunden tid. Resultatet er fuldstændig malplaceret og kort og godt idiotisk.

forfatter
Publiceret 29/12/2012 - 00:00
Karakter
Komedie
The Three Stooges

Konceptet omkring The Three Stooges er såre simpelt: Selve historien er ikke så vigtig, og det, der skal udløse latteren, er at de tre enfoldige brødre smækker, slår, sparker og stikker hinanden i øjnene akkompagneret af morsomme lydeffekter. Man kan for syns skyld lægge nogle grundtræk til fortællingen for dem, som måtte være interesseret. Larry, Moe og Curly vokser op sammen på et børnehjem og bliver bortadopteret. I voksenlivet, hvor de er lige så sammensvejsede, bliver de sat på en prøve, da børnehjemmet mangler penge til den videre drift. Derfor drager de tre idioter ud for at skaffe penge, og udfordringerne står mildt sagt i kø i en kavalkade af fjollede problemer.

Bobby og Peter Farrelly har fejlet groft med denne film, og det er svært at beskrive, hvilket miserabelt makværk det er! Vi lever ikke i 1930’erne eller 40’erne, og slapstick fungerer dårligt i over 90 minutter. Man må næsten knibe sig selv i armen for at være sikker på, at det hele ikke er et mareridt. Når man indser, at man er vågen, vil man bare stikke sine øjne ud! Én stjerne.

De, der har en særlig slapstick-fetich, kan jo skaffe sig et eksemplar på Blu-ray. Så får man hele fjolleriet i udmærket billedkvalitet og med et lydspor (dts-HD 5.1), som leverer både klaske- og smækkelyde på smuk vis. Desuden får man en solid dosis ekstra idioti på bonussiden.

<iframe width=”485″ height=”273″ src=”http://www.youtube.com/embed/s1R4b04mxOs” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ inkluderer
 • Over 5.000 produkttests
 • Undgå fejlkøb med vores råd og guides
 • Deltag i L&B-forummet med andre lyd- og billedentusiaster
 • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
 • Altid opdateret på sidste nyt
 • Nyhedsbrev direkte i din indbakke
 • L&B TechCast – en podcast af Lyd & Billede
 • Ingen bindingsperiode – opsig, når du vil!

Vi tester for dig!

Fakta
 • Release: 16. oktober 2012
 • Instruktion: Bobby Farrelly
 • Medvirkende: Sean Hayes, Will Sasso, Chris Diamantopoulos, Jane Lynch, Michael Sorrentino, Sofía Vergara
 • Genre: Komedie
 • Land: USA
 • År: 2012
 • Tid: 1:32 timer
IMDB Rating

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Vinder hun kronprinsens hjerte? Netflix frigiver trailer til premiereklar norsk spillefilm.
Dramaet der greb hele verden! En højdramatisk historie fra virkelighedens verden – men Howard får aldrig hævet temperaturen til kogepunktet.
Gosling vs. Evans! Russo-brødrene giver deres bud på en hæsblæsende spionfilm, men glemmer det menneskelige aspekt.
Se trailer for ny Star Wars-serie på Disney+ Der er en ny Star Wars-serie på vej fra Disney+. Se den første fulde trailer her.
Nu kan du streame Game of Thrones i 4K-kvalitet Skarpere 4K-versioner af Game of Thrones 1.-8. sæson er nu klar på HBO Max. Det var på tide!
Schweizisk splatterfilm tester ny crowdfunding-model Mad Heidi er finansieret af fans, der får del i overskuddet, hvis filmen bliver en succes.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend