Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV
L&B’s julekalender: Låge 05Deltag

: The Three Stooges

Blu-ray-anmeldelse

Farrelly-brødrene (Dum og Dummere, Alle elsker Mary) har haft stor succes de seneste år med en række vellykkede komedier. The Three Stooges er deres hyldest til og forsøg på at sparke liv i gammel slapstick fra en svunden tid. Resultatet er fuldstændig malplaceret og kort og godt idiotisk.

Publiceret 29/12/2012 - 00:00
The Three Stooges
Lorentz Celo

Konceptet omkring The Three Stooges er såre simpelt: Selve historien er ikke så vigtig, og det, der skal udløse latteren, er at de tre enfoldige brødre smækker, slår, sparker og stikker hinanden i øjnene akkompagneret af morsomme lydeffekter. Man kan for syns skyld lægge nogle grundtræk til fortællingen for dem, som måtte være interesseret. Larry, Moe og Curly vokser op sammen på et børnehjem og bliver bortadopteret. I voksenlivet, hvor de er lige så sammensvejsede, bliver de sat på en prøve, da børnehjemmet mangler penge til den videre drift. Derfor drager de tre idioter ud for at skaffe penge, og udfordringerne står mildt sagt i kø i en kavalkade af fjollede problemer.

Bobby og Peter Farrelly har fejlet groft med denne film, og det er svært at beskrive, hvilket miserabelt makværk det er! Vi lever ikke i 1930’erne eller 40’erne, og slapstick fungerer dårligt i over 90 minutter. Man må næsten knibe sig selv i armen for at være sikker på, at det hele ikke er et mareridt. Når man indser, at man er vågen, vil man bare stikke sine øjne ud! Én stjerne.

De, der har en særlig slapstick-fetich, kan jo skaffe sig et eksemplar på Blu-ray. Så får man hele fjolleriet i udmærket billedkvalitet og med et lydspor (dts-HD 5.1), som leverer både klaske- og smækkelyde på smuk vis. Desuden får man en solid dosis ekstra idioti på bonussiden.

<iframe width=”485″ height=”273″ src=”http://www.youtube.com/embed/s1R4b04mxOs” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

Karakter
The Three Stooges

Fakta:

  • Release: 16. oktober 2012
  • Instruktion: Bobby Farrelly
  • Medvirkende: Sean Hayes, Will Sasso, Chris Diamantopoulos, Jane Lynch, Michael Sorrentino, Sofía Vergara
  • Genre: Komedie
  • Land: USA
  • År: 2012
  • Tid: 1:32 timer

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top