Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

: The Cabin in the Woods

Blu-ray-anmeldelse

Skrækfilmen er muligvis den genre inden for film, der er blevet endevendt mest de seneste 10-15 år, lige siden Scream kom i 1996. Joss Whedon og Drew Goddard har nu givet deres bidrag med en metaskrækfilm, som ikke er en revolution, men bestemt et friskt pust.

Skrevet af / 25/11/2012 - 00:00
The Cabin in the Woods
Lorentz Celo

The Cabin in the Woods starter som en hvilken som helst anden gyser. Fem helt forskellige unge skal på hyttetur langt borte fra civilisationen, hvor de ikke engang har GPS-kontakt. Men efterhånden som filmen udvikler sig, og tingene som sædvanlig bliver skræmmende, opdager man, at der er helt andre og meget overraskende elementer bag facaden.

Filmen er resultatet af et samarbejde mellem Joss Whedon og Drew Goddard, som tidligere har samarbejdet under produktionen af tv-serien Buffy the Vampire Slayer. Whedon har i øvrigt haft stor succes på det seneste som forfatter/instruktør på blockbusteren The Avengers. The Cabin in the Woods har været et sideprojekt, som har fået positiv opmærksomhed fra både publikum og kritikere, og det er ikke ufortjent. De to leger med flere genrer og har lavet en seværdig og befriende film med høj popcorn-faktor. Det trækker dog lidt ned at være for ambitiøs i slutfasen, men absolut godkendt. Fire stjerner.

Udgivelsen på Blu-ray er rigtig god! Massevis af ekstramateriale, som er både underholdende og informativt, og et rigtig godt billede akkompagneret af et suverænt lydspor!

Karakter
The Cabin in the Woods

Fakta:

  • Release: 18. september 2012
  • Instruktion: Drew Goddard
  • Medvirkende: Richard Jenkins, Bradley Whitford, Jesse Williams, Chris Hemsworth, Fran Kranz, Kristen Connolly
  • Genre: Gyser
  • Land: USA
  • År: 2012
  • Tid: 1:35 timer

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top