Search
Generic filters

: Thanks for Sharing

Blu-ray anmeldelse

Den Oscar-nominerede Stuart Blumberg har instrueret dette komediedrama om sexafhængighed og menneskelige relationer. Resultatet er okay, selv om filmen af og til mister sit fodfæste.

Karakter
Komedie
Thanks for Sharing

Thanks for Sharing fortæller historien om tre mænd, Adam (Ruffalo), Mike (Robbins) og Neil (Gad), som er meget forskellige, men tilhører den samme støttegruppe for sexafhængige i New York. Adam har levet fem år i cølibat, men får store problemer, da han møder den smukke cheerleader Phoebe (Paltrow). Mike er veteran i gruppen, men har aldrig forsonet sig med sin stofafhængige søn. Neil er en ung læge, der finder løsningen på sine problemer gennem et venskab med den vilde frisør Dede (Pink).

Der er ingen tvivl om, at filmen tager alvorlige temaer op, og den største udfordring for Thanks for Sharing er balancen mellem alvoren og den forløsende komik. Det lykkes fint, selv om filmen indimellem kæmper med at finde sin genre. Blumberg har dog gjort et godt stykke arbejde med at definere, hvilken slags film det er, og undgår store overdrivelser og banal humor.

Skuespillerne gør en fin indsats og er absolut med til at gøre det til seværdig underholdning, der ikke bliver alt for højtråbende. Thanks for Sharing er ikke nogen klassiker, men belønnes uden tøven med fire stjerner.

Det er ikke nogen sensationel udgivelse på Blu-ray. Et rigtig godt billede og et flot lydspor, men der mangler ekstramateriale ud over et kort interview.

Fakta

 • Release: 26. marts 2014
 • Instruktion: Stuart Blumberg
 • Medvirkende: Mark Ruffalo, Tim Robbins, Gwyneth Paltrow, Josh Gad, Joely Richardson, Alecia Moore (Pink)
 • Genre: Komedie
 • Land: USA
 • År: 2012
 • Tid: 1:52 timer

IMDB Rating

Lorentz Celo


Nyeste artikler:

Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Disney fortæller den “sande” historie om det utrolige serumløb i Alaska for næsten hundrede år siden.
  Så er Disney+ lanceret i Danmark, men hvad skal du se på tjenesten?
  Den legendariske, iskolde søster Ratcheds baggrundshistorie danner den perfekte ramme for en usædvanlig vellykket TV-serie.
  Med deres første originale serie puster Disney nyt, men samtidig klassisk liv i Star Wars-sagaen.
  I et ellers gennemsnitligt drama om at rejse sig efter en familietragedie og derpå følgende alkoholisme leverer Ben Affleck den ægte vare.
  September byder på kortere dage og mørkere nætter. Perfekt til lange, lade aftener foran TV’et.
  Hilary Swank leder en international besætning med kurs mod Mars, men både ekspeditionen og familien derhjemme oplever grus i maskineriet.
  Christopher Nolans nye film er en herlig, til tider absurd blanding af James Bond, sci-fi og dommedagsprofeti.

  Aktuelle tilbud

  Annonce
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.