Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV
L&B’s julekalender: Låge 11Deltag

: Non-Stop

Blu-ray anmeldelse

I et fly fra New York til London modtager flybetjenten om bord pludselig en meddelelse fra en ukendt person om, at vedkommende vil begynde at henrette en passager hvert 20. minut, hvis der ikke udbetales 150 millioner dollars. Et spændende plot, der burde resultere i en god film, skulle man tro …

Publiceret 18/10/2014 - 15:29
Non-Stop
Tor Aavatsmark

Liam Neeson er flybetjenten med alle klicheerne knyttet til sin figur – tragedie i familien, falleret ægteskab og en fandenivoldsk indstilling til livet og jobbet – og han møder altid fuld på arbejde (hvilket alle kollegerne ved). Og så lider han af flyskræk! På det, der skulle være en rutinetur over Atlanten, bliver han sat på en umulig prøve, da nogen om bord på flyet begynder at henrette passagererne.

Filmen har et fascinerende udgangspunkt, gode skuespillere (Neeson, Moore og Nyong’o) og en spændende setting i det lukkede, klaustrofobiske miljø. Men den havarerer desværre, før den overhovedet er lettet.

Vi kan sagtens værdsætte rendyrkede actionfilm, som man kan hygge sig med, mens hjernen er slået fra. Men her er hele handlingsforløbet alt for usandsynligt og bliver efterhånden decideret latterligt. Jo længere Non-Stop kører, jo mere minder den om en B-film fra 1970’erne med håbløse replikker, dårligt skuespil, fjollede personer og en handling, som vi tror mindre og mindre på. Filmen har enkelte højdepunkter, men find hellere Con Air frem fra filmsamlingen igen!

Lyden er okay, men billedkvaliteten plages af en del pixelering. Intet bonusmateriale.

Karakter
Non-Stop

Fakta:

  • Release: 13. august 2014
  • Instruktør: Jaume Collet-Serra
  • Medvirkende: Liam Neeson, Julianne Moore, Scott McNairy, Michelle Dockery, Nate Parker, Corey Stoll, Lupita Nyong’o
  • Genre: Action
  • Land: UK
  • År: 2014
  • Tid: 01:46 timer

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top