Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV
L&B’s julekalender: Låge 04Deltag

: Nat på museet: Gravkammerets hemmelighed

Blu-ray anmeldelse

Hvor meget kan man presse en citron? I Ben Stillers optik kan den åbenbart presses meget tør.

Publiceret 01/07/2015 - 12:42
Nat på museet: Gravkammerets hemmelighed
Tor Aavatsmark

Den første film, der foregik på Museum of Natural History i New York, var sjov, original og meget underholdende, ikke mindst for børn. Toeren var flyttet til The Smithsonian i Washington D.C. og var i bund og grund en gentagelse af etterens handling. Med den tredje film har man desværre ikke gjort sig den ulejlighed at forny hverken plot eller personer det mindste.

Det viser sig, at der hviler en forbandelse over den magiske egyptiske tavle (der skægt nok ser ud, som om den er lavet af polystyren), der giver alle museumsgenstandene liv om natten. Derfor må hele banden forflytte sig til British Museum i London, så den kan genforenes med sine egyptiske ophavsmænd.

Her er man desværre ikke kommet på én eneste ny tanke eller et nyt tvist for at peppe historien op. Imponerende nok føles halvanden time som meget længe, og der kommer først lidt fut i fejemøget, da banden bevæger sig ud i Londons gader.

NIGHT AT THE MUSEUM 3

Det er stadig Ben Stiller, der har hovedrollen som den lidt enfoldige museumsvagt, og han akkompagneres af afdøde Robin Williams og Ricky Gervais, med Steve Coogan og Owen Wilson som humoristiske sidekicks. Desuden sørger Hugh Jackman og Alice Eve for et forløsende pusterum – og derefter får vi en utrolig lang, pompøs slutning.

NIGHT AT THE MUSEUM 3 NIGHT AT THE MUSEUM 3 NIGHT AT THE MUSEUM 3 NIGHT AT THE MUSEUM 3
<
>

Det holder bestemt ikke til mere end tre papirtynde stjerner. Det er på høje tid at sende hele banden på museum – uden livgivende egyptisk tavle!

Hvis ikke selve filmen er noget at råbe hurra for, så holder den tekniske kvalitet så meget desto højere standard. Billedkvaliteten er i top med strålende kontraster og detaljerigdom i alle situationer. Lydsporet (dts-MA 7.1) har et nærmest perfekt surround-miks, der udnytter mediet til fulde. Og en mængde både interessant og informativt bonusmateriale løfter udgivelsen.

Karakter
Nat på museet: Gravkammerets hemmelighed

Fakta:

  • Release: 15. juni 2015
  • Instruktion: Shawn Levy
  • Originaltitel: Night at the Museum: Secret of the Tomb
  • Med: Ben Stiller, Robin Williams, Owen Wilson, Steve Coogan, Ricky Gervais, Dan Stevens, Ben Kingsley, Rebel Wilson
  • Genre: Fantasy/komedie
  • Land: USA
  • År: 2014
  • Tid: 01:28 timer

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top