TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Nat på museet: Gravkammerets hemmelighed

Blu-ray anmeldelse

Hvor meget kan man presse en citron? I Ben Stillers optik kan den åbenbart presses meget tør.

forfatter
Publiceret 01/07/2015 - 12:42
Karakter
Komedie
Nat på museet: Gravkammerets hemmelighed

Den første film, der foregik på Museum of Natural History i New York, var sjov, original og meget underholdende, ikke mindst for børn. Toeren var flyttet til The Smithsonian i Washington D.C. og var i bund og grund en gentagelse af etterens handling. Med den tredje film har man desværre ikke gjort sig den ulejlighed at forny hverken plot eller personer det mindste.

Det viser sig, at der hviler en forbandelse over den magiske egyptiske tavle (der skægt nok ser ud, som om den er lavet af polystyren), der giver alle museumsgenstandene liv om natten. Derfor må hele banden forflytte sig til British Museum i London, så den kan genforenes med sine egyptiske ophavsmænd.

Her er man desværre ikke kommet på én eneste ny tanke eller et nyt tvist for at peppe historien op. Imponerende nok føles halvanden time som meget længe, og der kommer først lidt fut i fejemøget, da banden bevæger sig ud i Londons gader.

NIGHT AT THE MUSEUM 3

Det er stadig Ben Stiller, der har hovedrollen som den lidt enfoldige museumsvagt, og han akkompagneres af afdøde Robin Williams og Ricky Gervais, med Steve Coogan og Owen Wilson som humoristiske sidekicks. Desuden sørger Hugh Jackman og Alice Eve for et forløsende pusterum – og derefter får vi en utrolig lang, pompøs slutning.

NIGHT AT THE MUSEUM 3 NIGHT AT THE MUSEUM 3 NIGHT AT THE MUSEUM 3 NIGHT AT THE MUSEUM 3
<
>

Det holder bestemt ikke til mere end tre papirtynde stjerner. Det er på høje tid at sende hele banden på museum – uden livgivende egyptisk tavle!

Hvis ikke selve filmen er noget at råbe hurra for, så holder den tekniske kvalitet så meget desto højere standard. Billedkvaliteten er i top med strålende kontraster og detaljerigdom i alle situationer. Lydsporet (dts-MA 7.1) har et nærmest perfekt surround-miks, der udnytter mediet til fulde. Og en mængde både interessant og informativt bonusmateriale løfter udgivelsen.

Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ inkluderer
 • Over 5.000 produkttests
 • Undgå fejlkøb med vores råd og guides
 • Deltag i L&B-forummet med andre lyd- og billedentusiaster
 • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
 • Altid opdateret på sidste nyt
 • Nyhedsbrev direkte i din indbakke
 • L&B TechCast – en podcast af Lyd & Billede
 • Ingen bindingsperiode – opsig, når du vil!

Vi tester for dig!

Fakta
 • Release: 15. juni 2015
 • Instruktion: Shawn Levy
 • Originaltitel: Night at the Museum: Secret of the Tomb
 • Med: Ben Stiller, Robin Williams, Owen Wilson, Steve Coogan, Ricky Gervais, Dan Stevens, Ben Kingsley, Rebel Wilson
 • Genre: Fantasy/komedie
 • Land: USA
 • År: 2014
 • Tid: 01:28 timer
IMDB Rating
forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Marvel lancerer kvindelig version af Hulken! Marvel-universet er åbenbart ufuldendt uden en kvindelig version af den vrede, grønne mand, også kendt som Hulken.
Nu er musen størst af alle! Det tog kun Mickey Mouse & Co. to et halvt år at vippe Netflix af streaming-tronen.
Vinder hun kronprinsens hjerte? Netflix frigiver trailer til premiereklar norsk spillefilm.
Dramaet der greb hele verden! En højdramatisk historie fra virkelighedens verden – men Howard får aldrig hævet temperaturen til kogepunktet.
Gosling vs. Evans! Russo-brødrene giver deres bud på en hæsblæsende spionfilm, men glemmer det menneskelige aspekt.
Se trailer for ny Star Wars-serie på Disney+ Der er en ny Star Wars-serie på vej fra Disney+. Se den første fulde trailer her.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend