Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

: Man of Steel 3D

Blu-ray anmeldelse

Det er kun syv år siden, instruktøren Bryan Singer med Christopher Reeve look-alike Brandon Routh forsøgte at sparke nyt liv i Superman-franchisen. Dengang gik det ikke så godt.

Skrevet af / 14/02/2014 - 13:35
Man of Steel 3D
Tor Aavatsmark

For os, der er vokset op med Christopher Reeve, er forventningerne til den nye film høje. Med Zack Snyder (300, Watchmen) ved roret venter vi en actionfyldt film – og det får vi i den grad!

Det starter rigtig godt med et fantastisk miljø, spændende personer og en god baggrundshistorie, mens vi følger den unge Clark Kent, der på sin fars (Costner) opfordring gør sit bedste for at skjule sine særlige evner. Men da superskurken general Zod (Shannon) fra Krypton kommer efter ham, bliver resten af ​​de film én lang nedtur. Her serveres det ene kæmpe slagsmål efter det andet, så filmen i højere grad fremstår som et spektakulært computerspil, hvor Superman og hans ærkefjende smadrer store og små byer uden tanke på omgivelserne.

Det er som at se en mellemting mellem Transformers og The Avengers – bare med mere overfladiske personer. Denne radikalt omskrevne version af Superman er i langt højere grad end de tidligere film ren science fiction.

Henry Cavill gør det udmærket som Superman, men han tilføjer karakteren usædvanlig lidt dybde og har stort set kun ét ansigtsudtryk. Derimod er både Russell Crowe og Kevin Costner gode i deres begrænsede biroller. Okay underholdningsfilm, men efterhånden uinteressant og langtrukken.

Soundtracket (dts-HD 7.1) er fantastisk, mens det knaldskarpe billede desværre lider af noget crosstalk. På bonusfronten får vi et kig på alle actionscener, special effects og en god dokumentarfilm om Superman-figurens udvikling.

Karakter
Man of Steel 3D

Fakta:

  • Release: 26. oktober 2013
  • Instruktør: Zack Snyder
  • Medvirkende: Henry Cavill, Amy Adams, Michael Shannon, Diane Lane, Russell Crowe, Kevin Costner, Laurence Fishburne
  • Genre: Superhelte/action
  • Land: USA
  • År: 2013
  • Tid: 02:23 timer

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top