Search
Generic filters

: Magic Mike XXL

Blu-ray anmeldelse

Toere er ofte kunstneriske nedture og et udtryk for økonomisk tænkning snarere end nye ideer. Magic Mike XXL er et særdeles godt eksempel på en film, der aldrig skulle have været lavet.

Karakter
Komedie
Magic Mike XXL

Tre år er der gået, siden Mike (Tatum) charmerede publikum i den forfriskende komedie Magic Mike (2012). Filmen endte med, at han lagde stripperkarrieren på hylden og satsede på et normalt arbejdsliv. Resten af holdet er nu også klar til at trække sig tilbage, men de vil slutte med stil og planlægger et sidste forrygende show i Myrtle Beach.

Den første film om stripperen Mike var en overraskende fin filmfortælling med Steven Soderbergh som instruktør. Desuden bød den på en solid rolleliste med bl.a. Matthew McConaughey i sædvanlig god form.

Magic Mike XXL_4

Efterfølgeren, Magic Mike XXL, er ikke i besiddelse af de samme kvaliteter. Filmen har simpelthen ikke nogen historie, og det må være et af de svageste filmmanuskripter, der nogensinde er skrevet. Fint nok, at det bare handler om nogle fyre, der er gode til at strippe, men der må da være en eller anden form for substans?! Nej, hele herligheden består ikke af andet end tom småsnak afbrudt af forskellige stripnumre.

Magic Mike XXL_5

Det eneste positive, der er at sige, er at de her fyre kan danse. Men det er ikke nok til at frarøve os to timer af vores liv, som vi aldrig får tilbage. Sandsynligvis alle tiders mest unødvendige efterfølger! To afklædte stjerner.

Magic Mike XXL_3

Hvis nogen virkelig vil have denne film på Blu-ray, så er der ikke noget i vejen med den tekniske kvalitet. Både lyd og billede er fremragende, og ekstramaterialet byder på en lille dosis ekstra strip.

11.4_ 4842.tiff

Fakta

 • Release: 16. november 2015
 • Instruktion: Gregory Jacobs
 • Med: Channing Tatum, Elizabeth Banks, Matt Bomer, Amber Heard, Joe Manganiello, Donald Glover, Kevin Nash
 • Genre: Komedie
 • Land: USA
 • År: 2015
 • Tid: 01:52 timer

IMDB Rating

Lorentz Celo


Nyeste artikler:

Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Så er Disney+ lanceret i Danmark, men hvad skal du se på tjenesten?
  Den legendariske, iskolde søster Ratcheds baggrundshistorie danner den perfekte ramme for en usædvanlig vellykket TV-serie.
  Med deres første originale serie puster Disney nyt, men samtidig klassisk liv i Star Wars-sagaen.
  I et ellers gennemsnitligt drama om at rejse sig efter en familietragedie og derpå følgende alkoholisme leverer Ben Affleck den ægte vare.
  September byder på kortere dage og mørkere nætter. Perfekt til lange, lade aftener foran TV’et.
  Hilary Swank leder en international besætning med kurs mod Mars, men både ekspeditionen og familien derhjemme oplever grus i maskineriet.
  Christopher Nolans nye film er en herlig, til tider absurd blanding af James Bond, sci-fi og dommedagsprofeti.
  I et konservativt TV-miljø gennemsyret af mandschauvinisme og sexchikane slår kvinderne igen.

  Aktuelle tilbud

  Annonce
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.