Magic Mike XXL

Blu-ray anmeldelse

Toere er ofte kunstneriske nedture og et udtryk for økonomisk tænkning snarere end nye ideer. Magic Mike XXL er et særdeles godt eksempel på en film, der aldrig skulle have været lavet.
Karakter
Komedie
Magic Mike XXL
forfatter

Tre år er der gået, siden Mike (Tatum) charmerede publikum i den forfriskende komedie Magic Mike (2012). Filmen endte med, at han lagde stripperkarrieren på hylden og satsede på et normalt arbejdsliv. Resten af holdet er nu også klar til at trække sig tilbage, men de vil slutte med stil og planlægger et sidste forrygende show i Myrtle Beach.

Den første film om stripperen Mike var en overraskende fin filmfortælling med Steven Soderbergh som instruktør. Desuden bød den på en solid rolleliste med bl.a. Matthew McConaughey i sædvanlig god form.

Magic Mike XXL_4

Efterfølgeren, Magic Mike XXL, er ikke i besiddelse af de samme kvaliteter. Filmen har simpelthen ikke nogen historie, og det må være et af de svageste filmmanuskripter, der nogensinde er skrevet. Fint nok, at det bare handler om nogle fyre, der er gode til at strippe, men der må da være en eller anden form for substans?! Nej, hele herligheden består ikke af andet end tom småsnak afbrudt af forskellige stripnumre.

Magic Mike XXL_5

Det eneste positive, der er at sige, er at de her fyre kan danse. Men det er ikke nok til at frarøve os to timer af vores liv, som vi aldrig får tilbage. Sandsynligvis alle tiders mest unødvendige efterfølger! To afklædte stjerner.

Magic Mike XXL_3

Annonce

Hvis nogen virkelig vil have denne film på Blu-ray, så er der ikke noget i vejen med den tekniske kvalitet. Både lyd og billede er fremragende, og ekstramaterialet byder på en lille dosis ekstra strip.

11.4_ 4842.tiff

Fakta
  • Release: 16. november 2015
  • Instruktion: Gregory Jacobs
  • Med: Channing Tatum, Elizabeth Banks, Matt Bomer, Amber Heard, Joe Manganiello, Donald Glover, Kevin Nash
  • Genre: Komedie
  • Land: USA
  • År: 2015
  • Tid: 01:52 timer
IMDB Rating

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lorentz Celo


Nyeste artikler:

Læs også:


Gruppetest: Kamerablindtest med Apple, Asus, OnePlus, Sony, Samsung og Xiaomi
Nyhed: OnePlus lancerer ny mobil uden Snapdragon
Anmeldelse: Jolt
Nyhed: Bose QC 45 afsløret ved en fejl
TEST: Dyson Pure Cool
Anmeldelse: Bosch, 7. sæson