Search
Generic filters

: John Wick

Blu-ray

Manden, der ved flere lejligheder har ageret stunt-double for Keanu Reeves, debuterer som instruktør med selvsamme Reeves i hovedrollen. Det færdige produkt er ikke just føde for intellektet, snarere en letfordøjelig snack med højt testosteronindhold.

Karakter
Action
John Wick

John Wick (Reeves) er en tidligere lejemorder, som har trukket sig tilbage, efter at han er blevet enkemand. Han lever et stilfærdigt liv med en hundehvalp, som var en sidste gave fra den afdøde hustru. Ufrivilligt han kommer på kant med en gruppe gangstere, der dræber hunden, stjæler hans yndlingsbil og mishandler ham på det groveste. Det giver John Wick mere end rigelig motivation for et comeback som professionel dræber.

 

 

Chad Stahelski har arbejdet som stuntman i Hollywood i omkring 25 år og har bl.a. været stunt-double for Keanu Reeves i både Point Break og The Matrix. Han har brugt sin erfaring til at debutere som filminstruktør, og resultatet er slet ikke værst.

John Wick er en gennemført stiliseret actionfilm, der både er underholdende og visuelt tilfredsstillende. Et klassisk hævndrama med en simpel historie, der går lige til sagen og ikke prøver at være mere end hjernedød action. Når det er sagt, så ville filmen dog have haft gavn af et par omgange mere i skrivestuen, og flere af personerne er meget endimensionelle, ligesom skuespillet er svingende.

Alt i alt er John Wick dog seværdig underholdning, selv om den er ufatteligt tanketom og unuanceret. Fire stjerner.

Udgivelsen på Blu-ray er god. Både lyd- (dts-MA 5.1) og billedkvalitet er glimrende, og desuden er der en hel time med forskelligt ekstramateriale samt et fint kommentarspor.

$REMWQO3 $R3TPJXK $RB629AS $RWOCVGB $R8Q0C30
<
>

 

 

Fakta

 • Release: 11. februar 2015
 • Instruktion: Chad Stahelski
 • Originaltitel: -
 • Med: Keanu Reeves, Michael Nyqvist, Alfie Allen, Willem Dafoe, Ian McShane, Dean Winters
 • Genre: Action
 • Land: USA
 • År: 2014
 • Tid: 01:41 timer

IMDB Rating

Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Den legendariske, iskolde søster Ratcheds baggrundshistorie danner den perfekte ramme for en usædvanlig vellykket TV-serie.
  Med deres første originale serie puster Disney nyt, men samtidig klassisk liv i Star Wars-sagaen.
  I et ellers gennemsnitligt drama om at rejse sig efter en familietragedie og derpå følgende alkoholisme leverer Ben Affleck den ægte vare.
  September byder på kortere dage og mørkere nætter. Perfekt til lange, lade aftener foran TV’et.
  Hilary Swank leder en international besætning med kurs mod Mars, men både ekspeditionen og familien derhjemme oplever grus i maskineriet.
  Christopher Nolans nye film er en herlig, til tider absurd blanding af James Bond, sci-fi og dommedagsprofeti.
  I et konservativt TV-miljø gennemsyret af mandschauvinisme og sexchikane slår kvinderne igen.
  Amerikanerne prøver at genskabe magien fra Braveheart, men ender med en maveplasker.

  Aktuelle tilbud

  Annonce
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.