Search
Generic filters

: Ghost Rider: Spirit of Vengeance

Blu-ray anmeldelse

Johnny Blaze er tilbage i en efterfølger, som føles særdeles desperat og meget unødvendig.

Karakter
Action
Ghost Rider: Spirit of Vengeance

Selv om Ghost Rider fra 2007 fik en hård medfart af kritikerne, så blev den en økonomisk succes, der nu forsøges gentaget med en efterfølger, som holder høj teknisk standard, men desværre har en dårlig smag af brændte kalkunpølser.

Motorcykelkøreren Johnny Blaze (Nicolas Cage) har trukket sig tilbage til et afsidesliggende sted i Østeuropa for at undgå, at nogen skal blive skadet af hans gale alter ego, Ghost Rider. En dag bliver han opsøgt af en munk fra en mystisk sekt, som vil have, at han skal hjælpe til med at beskytte en fyr, som Djævelen har store planer for. Blaze kvier sig ved opgaven, men takker ja, da munken fortæller, at han kan slippe fri af sin forbandelse, hvis han klarer opgaven.

Ghost Rider: Spirit of Vengeance er fyldt med imponerende special effects, som dominerer filmen i en sådan grad, at man sidder tilbage uden meget andet. Den har selvfølgelig enkelte scener og små detaljer, som underholder, men det er sjældent, man støder på en så sjælløs film. Manuskriptet er elendigt, og karaktererne mangler alt. Det allerværste er den grusomt dårlige præstation fra Cage. Den engang store skuespiller skriger, brøler og overspiller sig gennem halvfems lange minutter med blankpoleret overdreven støj, som ikke giver nogen mening eller formidler nogen ordentlig historie. To triste stjerner.

Hvis filmen på en eller anden måde alligevel skulle friste til anskaffelse, så er BD’en et godt køb. Man slipper for et sandsynligvis udmattende ekstramateriale, og både lyd og billede er særdeles godt!

Fakta

 • Release: 26. juni 2012
 • Instruktion: Mark Neveldine
 • Medvirkende: Nicolas Cage, Idris Elba, Ciarán Hinds, Johnny Whitworth, Violante Placido, Christopher Lambert
 • Genre: Action
 • Land: USA
 • År: 2012
 • Tid: 1:35 timer

IMDB Rating

Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Den legendariske, iskolde søster Ratcheds baggrundshistorie danner den perfekte ramme for en usædvanlig vellykket TV-serie.
  Med deres første originale serie puster Disney nyt, men samtidig klassisk liv i Star Wars-sagaen.
  I et ellers gennemsnitligt drama om at rejse sig efter en familietragedie og derpå følgende alkoholisme leverer Ben Affleck den ægte vare.
  September byder på kortere dage og mørkere nætter. Perfekt til lange, lade aftener foran TV’et.
  Hilary Swank leder en international besætning med kurs mod Mars, men både ekspeditionen og familien derhjemme oplever grus i maskineriet.
  Christopher Nolans nye film er en herlig, til tider absurd blanding af James Bond, sci-fi og dommedagsprofeti.
  I et konservativt TV-miljø gennemsyret af mandschauvinisme og sexchikane slår kvinderne igen.
  Amerikanerne prøver at genskabe magien fra Braveheart, men ender med en maveplasker.

  Aktuelle tilbud

  Annonce
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.