Search
Generic filters

: Escape Plan

Blu-ray anmeldelse

Den svenske Hollywood-instruktør Michael Håfström styrer løjerne, når de aldrende actionhelte Stallone (67) og Schwarzenegger (66) planlægger at flygte fra fængslet i middelgod underholdning.

Karakter
Action
Escape Plan

Ray Breslin (Stallone) er specialist i at sikre fængsler og påtager sig hemmelige missioner med at kontrollere forskellige institutioner ved selv at bryde ud af dem. På sit sidste job bliver han offer for et komplot og havner bag tremmer i et af verdens mest sikre fængsler – som han selv har designet. Hans eneste håb for at slippe ud er at samarbejde med den erfarne og hårdkogte medfange Emil Rottmeyer (Schwarzenegger). Flugten bliver alt andet end let. Især pga. den sadistiske fængselsinspektør Hobbes (Caviezel), der gør deres liv til et helvede.

Mikael Håfström har bl.a. instrueret den vidunderlige svenske film Ondskab i 2003, The Rite i 2011 og har de senere år lavet flere produktioner i USA uden at imponere nævneværdigt. Det gør han heller ikke med Escape Plan. Filmen starter meget lovende med et godt præmis og nogle interessante vendinger, men flader efterhånden ud i klicheer og uopklarede detaljer. Det virker lidt, som om forfatteren havde meget travlt i sidste fase af historien, og filmen ikke er særlig tilfredsstillende. Arnold og Sly har aldrig været gode skuespillere, men de fungerer fint sammen og bliver hjulpet af en dygtig Jim Caviezel. Okay underholdning på en søndag, men ikke spor mindeværdig. Tre stjerner.

Blu-ray-udgivelsen sætter sig heller ikke nogen dybe spor. Det audiovisuelle er rigtig godt og som forventet af en film i denne genre, men der er intet ekstramateriale.

Fakta

 • Release: 1. marts 2014
 • Instruktør: Mikael Håfström
 • Medvirkende: Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Jim Caviezel, Vinnie Jones
 • Genre: Action
 • Land: USA
 • År: 2013
 • Tid: 01:55 timer

IMDB Rating

1 kommentar

Skriv et svar

  Læs også

  Den legendariske, iskolde søster Ratcheds baggrundshistorie danner den perfekte ramme for en usædvanlig vellykket TV-serie.
  Med deres første originale serie puster Disney nyt, men samtidig klassisk liv i Star Wars-sagaen.
  I et ellers gennemsnitligt drama om at rejse sig efter en familietragedie og derpå følgende alkoholisme leverer Ben Affleck den ægte vare.
  September byder på kortere dage og mørkere nætter. Perfekt til lange, lade aftener foran TV’et.
  Hilary Swank leder en international besætning med kurs mod Mars, men både ekspeditionen og familien derhjemme oplever grus i maskineriet.
  Christopher Nolans nye film er en herlig, til tider absurd blanding af James Bond, sci-fi og dommedagsprofeti.
  I et konservativt TV-miljø gennemsyret af mandschauvinisme og sexchikane slår kvinderne igen.
  Amerikanerne prøver at genskabe magien fra Braveheart, men ender med en maveplasker.

  Aktuelle tilbud

  Annonce
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.