Search
Generic filters

: Den hundredetårige der stak af fra regningen og forsvandt

Klar til geriatrisk afdeling

Anden omgang med den virile hundredårige er en bleg kopi af etteren.

Karakter
Den hundredetårige der stak af fra regningen og forsvandt

Med den dygtige og morsomme (og til ukendelighed sminkede) Robert Gustafsson i titelrollen fik vi i 2013 historien om Den hundredårige der kravlede ud af vinduet og forsvandt. Filmen blev en stor biografsucces, og en efterfølger var dermed uundgåelig. Efter sigende tøvede Gustafsson længe med at sige ja til film nummer to, og han skulle nok have stolet på sin mavefornemmelse.

(Foto: Producent)

Da vi møder vennerne igen, lever de det glade liv på solrige Bali. Størstedelen af pengene fra den første film er brændt af på ekstravagante udskejelser, men nød lærer nøgen kvinde at spinde, for Allan sidder inde med opskriften på “folkesodavand” – en russisk opfindelse fra den kolde krig, som skulle knække nakken på Pepsi og Coca-Cola. Og så kører vi igen.

Desværre er manuskriptforfatterne denne gang løbet tør for gode ideer og forsøger at gentage succesopskriften uden én eneste ny god idé. Det hele lunter af sted, kun båret af de charmerende karakterer. Det sjoveste er faktisk de flashbacks, hvor Allan som dobbeltspion havner midt i store verdensbegivenheder som Bresjnev og Nixons nedrustningsforhandlinger under den kolde krig.
Derudover er filmen overraskende kedelig og træder i den grad vande med et plot, der ikke holder mål. Det må være på tide at tjekke ind på geriatrisk afdeling for Allan og co. Tre svagelige stjerner.
Mens selve filmen kvalitetsmæssigt ikke er i top, blev vi imponeret af den tekniske kvalitet. Et absolut fortræffeligt billede akkompagneres af et detaljeret og præcist lydspor (DTS-MA 5.1). Intet bonusmateriale.

<
>
(Foto: Producent)

Fakta

 • Blu-ray
 • Release: 8. mai 2017
 • Regi: Felix Herngren
 • Med: Robert Gustafsson, Jens Hultén, Caroline Boulton, Colin McFarlane, Cory Peterson, Joseph Long
 • Genre: Komedie
 • Land: Sverige
 • År: 2016
 • Tid: 1:48 t.

IMDB Rating

Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Den legendariske, iskolde søster Ratcheds baggrundshistorie danner den perfekte ramme for en usædvanlig vellykket TV-serie.
  Med deres første originale serie puster Disney nyt, men samtidig klassisk liv i Star Wars-sagaen.
  I et ellers gennemsnitligt drama om at rejse sig efter en familietragedie og derpå følgende alkoholisme leverer Ben Affleck den ægte vare.
  September byder på kortere dage og mørkere nætter. Perfekt til lange, lade aftener foran TV’et.
  Hilary Swank leder en international besætning med kurs mod Mars, men både ekspeditionen og familien derhjemme oplever grus i maskineriet.
  Christopher Nolans nye film er en herlig, til tider absurd blanding af James Bond, sci-fi og dommedagsprofeti.
  I et konservativt TV-miljø gennemsyret af mandschauvinisme og sexchikane slår kvinderne igen.
  Amerikanerne prøver at genskabe magien fra Braveheart, men ender med en maveplasker.

  Aktuelle tilbud

  Annonce
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.

  Nu kan du downloade Disney+

  Disneys nye streaming-tjeneste er omsider tilgængelig til
  download på en række forskellige platforme. Her finder du den!   
  Læs mere >>
  close-link