Search
Generic filters

: De satans chefer 2

Blu-ray anmeldelse

Det er let at forstå ideen med at lave en efterfølger til en film, der har været en kommerciel succes. Men måske burde man begrænse fortsættelser af dårlige film, da resultatet sjældent bliver godt. Det er De satans chefer 2 et “glimrende” eksempel på.

Karakter
Komedie
De satans chefer 2

I De satans chefer (2011) fulgte vi de tre venner Nick (Bateman), Dale (Day) og Kurt (Sudeikis) i deres hårde kamp mod skrækkelige chefer, der gjorde hverdagen uudholdelig. Denne gang har de løst problemet ved at starte egen virksomhed og blive deres egne chefer. Desværre bliver de narret af en listig investor (Waltz), og da de kidnapper hans søn, udløser det en række komplikationer.

Præmisset lyder okay, men udførelsen er dybt skuffende. De satans chefer 2 er en lang række af platte jokes og irriterende genvordigheder, der ser ud til aldrig at få nogen ende. Det fantasiløse manuskript skriger på hjælp, og det er svært at forstå, hvordan producenterne har fået dygtige skuespillere som Jamie Foxx, Kevin Spacey og Christoph Waltz til at stille op. Har de mon kidnappet deres børn? Heldigvis – og meget forståeligt – er de kun med i mindre roller.

Horrible Bosses 2

Man må bare håbe, at der ikke kommer flere film. To stjerner.

Horrible Bosses 2 Horrible Bosses_5 Horrible Bosses 2 Horrible Bosses 2 Horrible Bosses 2
<
>

De satans chefer 2 er heller ikke voldsomt imponerende på Blu-ray. Det tekniske holder en udmærket standard, men der er nogle småfejl ved både billedgengivelse og lydmiks, så fem stjerner er nådigt. Ellers indeholder udgivelsen en del ekstramateriale og en forlænget version, hvis man ikke allerede har fået nok.

Fakta

 • Release: 27. april 2015
 • Instruktion: Sean Anders
 • Originaltitel: Horrible Bosses 2
 • Med: Jason Bateman, Charlie Day, Jason Sudeikis, Jennifer Aniston, Kevin Spacey, Christoph Waltz, Jamie Foxx
 • Genre: Komedie
 • Land: USA
 • År: 2014
 • Tid: 01:48 timer

IMDB Rating

Lorentz Celo


Nyeste artikler:

1 kommentar

Skriv et svar

  Læs også

  Så er Disney+ lanceret i Danmark, men hvad skal du se på tjenesten?
  Den legendariske, iskolde søster Ratcheds baggrundshistorie danner den perfekte ramme for en usædvanlig vellykket TV-serie.
  Med deres første originale serie puster Disney nyt, men samtidig klassisk liv i Star Wars-sagaen.
  I et ellers gennemsnitligt drama om at rejse sig efter en familietragedie og derpå følgende alkoholisme leverer Ben Affleck den ægte vare.
  September byder på kortere dage og mørkere nætter. Perfekt til lange, lade aftener foran TV’et.
  Hilary Swank leder en international besætning med kurs mod Mars, men både ekspeditionen og familien derhjemme oplever grus i maskineriet.
  Christopher Nolans nye film er en herlig, til tider absurd blanding af James Bond, sci-fi og dommedagsprofeti.
  I et konservativt TV-miljø gennemsyret af mandschauvinisme og sexchikane slår kvinderne igen.

  Aktuelle tilbud

  Annonce
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.