De satans chefer 2

Blu-ray anmeldelse

Det er let at forstå ideen med at lave en efterfølger til en film, der har været en kommerciel succes. Men måske burde man begrænse fortsættelser af dårlige film, da resultatet sjældent bliver godt. Det er De satans chefer 2 et “glimrende” eksempel på.
Karakter
Komedie
De satans chefer 2
forfatter

I De satans chefer (2011) fulgte vi de tre venner Nick (Bateman), Dale (Day) og Kurt (Sudeikis) i deres hårde kamp mod skrækkelige chefer, der gjorde hverdagen uudholdelig. Denne gang har de løst problemet ved at starte egen virksomhed og blive deres egne chefer. Desværre bliver de narret af en listig investor (Waltz), og da de kidnapper hans søn, udløser det en række komplikationer.

Præmisset lyder okay, men udførelsen er dybt skuffende. De satans chefer 2 er en lang række af platte jokes og irriterende genvordigheder, der ser ud til aldrig at få nogen ende. Det fantasiløse manuskript skriger på hjælp, og det er svært at forstå, hvordan producenterne har fået dygtige skuespillere som Jamie Foxx, Kevin Spacey og Christoph Waltz til at stille op. Har de mon kidnappet deres børn? Heldigvis – og meget forståeligt – er de kun med i mindre roller.

Horrible Bosses 2

Man må bare håbe, at der ikke kommer flere film. To stjerner.

Horrible Bosses 2 Horrible Bosses_5 Horrible Bosses 2 Horrible Bosses 2 Horrible Bosses 2
<
>

De satans chefer 2 er heller ikke voldsomt imponerende på Blu-ray. Det tekniske holder en udmærket standard, men der er nogle småfejl ved både billedgengivelse og lydmiks, så fem stjerner er nådigt. Ellers indeholder udgivelsen en del ekstramateriale og en forlænget version, hvis man ikke allerede har fået nok.

Fakta
  • Release: 27. april 2015
  • Instruktion: Sean Anders
  • Originaltitel: Horrible Bosses 2
  • Med: Jason Bateman, Charlie Day, Jason Sudeikis, Jennifer Aniston, Kevin Spacey, Christoph Waltz, Jamie Foxx
  • Genre: Komedie
  • Land: USA
  • År: 2014
  • Tid: 01:48 timer
IMDB Rating

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lorentz Celo


Nyeste artikler:

Læs også:


Gruppetest: Kamerablindtest med Apple, Asus, OnePlus, Sony, Samsung og Xiaomi
Nyhed: OnePlus lancerer ny mobil uden Snapdragon
Anmeldelse: Jolt
Nyhed: Bose QC 45 afsløret ved en fejl
TEST: Dyson Pure Cool
Anmeldelse: Bosch, 7. sæson