Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

: Border Run

Blu-ray anmeldelse

Når en spillefilm med en kendt skuespiller i hovedrollen udkommer direkte på leje- og købemarkedet, er det ofte, fordi den ikke når i mål rent kvalitetsmæssigt. Border Run bekræfter desværre denne triste teori.

Skrevet af / 15/05/2013 - 04:09
Border Run
Lorentz Celo

Filmen, som selvfølgelig er “inspireret af virkelige begivenheder”, tager den kendte problematik op omkring menneskesmugling på grænsen mellem USA og Mexico. Sofie Talbert (Stone) spiller en profileret konservativ journalist, som bl.a. konfronterer politikere med deres liberale syn på indvandring. Hendes standpunkt og situation bliver sat på en hård prøve, da hun må rejse til Mexico for at hjælpe sin bror (Zane), som er forsvundet. Uden hjælp fra myndighederne må hun kæmpe en hård kamp i underverdenen blandt flygtninge og farlige kriminelle.

Border Run er produceret med et budget på kun fem millioner dollars, men alligevel burde man kunne forvente en bedre film end denne. Manuskriptet er særdeles svagt, og selve plottet er tyndt og maner til irritation og forbavselse. Instruktionen fra den relativt uerfarne Gabriela Tagliavini virker direkte dårlig, og skuespillerne mangler både motivation og overbevisning. Sharon Stone er ikke til at kende igen og underpræsterer i mange scener med pinligt overspil tilført påtaget hysteri, som bliver direkte ødelæggende for filmen. To stjerner.

Border Run på Blu-ray er skuffende. Højst gennemsnitlig kvalitet på lyd og billede, og der er intet ekstramateriale.

http://www.youtube.com/watch?v=kWCVnghAwxk

Karakter
Border Run

Fakta:

  • Release: 27. februar 2013
  • Instruktion: Gabriela Tagliavini
  • Medvirkende: Sharon Stone, Billy Zane, Giovanna Zacarias, Rosemberg Salgado, Miguel Rodarte,
  • Olga Segura
  • Genre: Thriller
  • Land: USA
  • År: 2012
  • Tid: 1:36 t

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top