Search
Generic filters

: Black Sails, 3. sæson

HBO

Tredje omgang af Michael Bays sørøverserie viser en forbedring af kvaliteten på mange fronter. Men den handlingsmættede underholdning mangler dybde, og de mange personer er ikke voldsomt interessante.

Karakter
Drama
Black Sails, 3. sæson

Vi møder størstedelen af seriens personer i Bahamas et godt stykke tid efter sidste sæson. Det primære fokus er i første omgang på kaptajn Flint (Stephens), der gennemlever en hård kamp mod briterne både til lands og til vands. Ud over Flint og andre velkendte figurer bliver vi introduceret til den ikoniske kaptajn Sortskæg (Stevenson), og kampen om magt og rigdom eskaleres yderligere i en verden, hvor ingen kan føle sig tryg.

https://www.youtube.com/watch?v=N6P1cQMdFXA

Black Sails har været en formidabel succes og endte højt på listen over de mest sete serier på HBO Nordic sidste år. Ingen tvivl om, at produktionen appellerer til publikum med sin kombination af kostumedrama, vold og en solid dosis nøgenhed. De første to sæsoner var indimellem lidt famlende, men med tredje sæson er kvaliteten forbedret.

Black Sails Key Season 3 2016

Det hele er teknisk godt gennemført, og skuespillet er mere end godkendt. Alligevel er det, som om der mangler noget. Der er ikke noget i vejen med simpel underholdning, men vi savner noget mere dybde, og serien bærer præg af alt for mange personer, der ikke tilfører historien noget. Måske bliver det bedre efter flere episoder? (Anmeldelsen er baseret på sæsonens første to afsnit). Fire stjerner.

Black Sails Key Season 3 2016 Black Sails Key Season 3 2016 Black Sails Key Season 3 2016 Black Sails Key Season 3 2016
<
>
(Foto: Producent)

Tredje sæson af Black Sails kan streames på HBO Nordic nu med et nyt afsnit hver uge, og teknisk set er præsentationen meget imponerende – både et lækkert billede med flotte kontraster og et slagkraftigt lydspor.

Fakta

 • Release: 24. januar 2016
 • Instruktion: Alik Sakharov m.fl.
 • Med: Toby Stephens, Hannah New, Luke Arnold, Jessica Parker Kennedy, Tom Hopper, Zach McGowan
 • Genre: Drama
 • Land: USA
 • År: 2015
 • Tid: 09:15 timer

IMDB Rating

Lorentz Celo


Nyeste artikler:

Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Disney fortæller den “sande” historie om det utrolige serumløb i Alaska for næsten hundrede år siden.
  Så er Disney+ lanceret i Danmark, men hvad skal du se på tjenesten?
  Den legendariske, iskolde søster Ratcheds baggrundshistorie danner den perfekte ramme for en usædvanlig vellykket TV-serie.
  Med deres første originale serie puster Disney nyt, men samtidig klassisk liv i Star Wars-sagaen.
  I et ellers gennemsnitligt drama om at rejse sig efter en familietragedie og derpå følgende alkoholisme leverer Ben Affleck den ægte vare.
  September byder på kortere dage og mørkere nætter. Perfekt til lange, lade aftener foran TV’et.
  Hilary Swank leder en international besætning med kurs mod Mars, men både ekspeditionen og familien derhjemme oplever grus i maskineriet.
  Christopher Nolans nye film er en herlig, til tider absurd blanding af James Bond, sci-fi og dommedagsprofeti.

  Aktuelle tilbud

  Annonce
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.