Search
Generic filters

: Better Living Through Chemistry

Blu-ray anmeldelse

Instruktørerne havde en fin historie, en pæn dosis kreativitet og et godt hold skuespillere. Men det endelige resultat er ikke blevet særlig vellykket, og man sidder tilbage med en pillecocktail, der næppe forbedrer ens livskvalitet.

Karakter
Komedie
Better Living Through Chemistry

Lillebyapotekeren Doug Varney (Rockwell) lever et begivenhedsløst liv, hvor han bliver ignoreret og tromlet af sin kone, Kara (Monaghan), af de ansatte på apoteket og af svigerfaren, som han overtog forretningen efter. Dougs liv ændrer sig pludselig, da han møder den ensomme og pilleafhængige Elizabeth (Wilde), der vikler ham ind i en hverdag fuld af alkohol, piller, sex og bedrag.

Better Living Through Chemistry kunne være blevet en rigtig god film. Den overordnede historie er fin, og castingen er god, men filmen fejler på flere planer. Geoff Moore og David Posamentier debuterer som både manuskriptforfattere og instruktører, og har tydeligvis ikke evnet at evaluere sig selv undervejs i produktionen. Historien er klodset fortalt og ikke realistisk inden for sine egne rammer. Man skal ikke undervurdere sit publikum med hurtige løsninger!

Det største problem er dog, at man ikke tror på hovedpersonens udvikling og hans handlinger, så hele filmens fundament falder lidt sammen. Det er en skam, for der er meget positivt i udgangspunktet og fine præstationer af bl.a. Sam Rockwell. Tre stjerner.

Filmen gør heller ikke det store indtryk på Blu-ray. Både lyd og billede holder en god standard, men der er intet ekstramateriale.

Fakta

 • Release: 14. april 2014
 • Instruktører: Geoff Moore & David Posamentier
 • Medvirkende: Sam Rockwell, Olivia Wilde, Michelle Monaghan, Ray Liotta, Jane Fonda
 • Genre: Komedie
 • Land: USA
 • År: 2014
 • Tid: 1:31 timer

IMDB Rating

Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Den legendariske, iskolde søster Ratcheds baggrundshistorie danner den perfekte ramme for en usædvanlig vellykket TV-serie.
  Med deres første originale serie puster Disney nyt, men samtidig klassisk liv i Star Wars-sagaen.
  I et ellers gennemsnitligt drama om at rejse sig efter en familietragedie og derpå følgende alkoholisme leverer Ben Affleck den ægte vare.
  September byder på kortere dage og mørkere nætter. Perfekt til lange, lade aftener foran TV’et.
  Hilary Swank leder en international besætning med kurs mod Mars, men både ekspeditionen og familien derhjemme oplever grus i maskineriet.
  Christopher Nolans nye film er en herlig, til tider absurd blanding af James Bond, sci-fi og dommedagsprofeti.
  I et konservativt TV-miljø gennemsyret af mandschauvinisme og sexchikane slår kvinderne igen.
  Amerikanerne prøver at genskabe magien fra Braveheart, men ender med en maveplasker.

  Aktuelle tilbud

  Annonce
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.