Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

: Ballers, 1. sæson

HBO

HBO præsenterer en ny tv-serie, denne gang med fokus på det professionelle football-miljø i Miami. Dwayne “The Rock” Johnson rager godt op i det slikkede landskab, men Ballers bliver aldrig nogen stor touchdown.

Skrevet af / 22/06/2015 - 12:15
Ballers, 1. sæson
Lorentz Celo

Spencer Strassmore (Johnson) er en tidligere professionel football-spiller, der har måttet stoppe karrieren på grund af skader. Han er afhængig af smertestillende piller og ernærer sig som finansiel rådgiver, mens han prøver at opbygge en portefølje af spillere for et firma ledet af den festglade Joe (Corddry). Spencer prøver desperat at opretholde facaden, samtidig med at han må pleje både familie og venner.

https://www.youtube.com/watch?v=15lfITfxMDI

Ballers er et relativt frisk pust i den strøm af serier, der pumpes ud til publikum i øjeblikket. Nogle gange er det fint med lidt simpel underholdning, og serien forsøger aldrig at være mere, end den er. Her får vi intriger og skandaler i et feststemt Miami med dope, damer og dødhurtige biler. Når det er sagt, så evner Ballers heller ikke at sætte sig dybe spor med sine overfladiske fortællinger af en halv times varighed.

Ballers_5

Men Dwayne Johnson gør en god figur i en setting, der passer ham godt, og der er ingen tvivl om, at serien har sine fornøjelige øjeblikke og byder på et underholdende, skævt kig på sportsmiljøet. Fire stjerner. (OBS: Anmeldelsen er baseret på sæsonens første fire episoder).

Ballers_6 Ballers_4 Ballers_3 Ballers_2
<
>

Ballers kan streames på HBO Nordic fra mandag den 22. juni, og både lyd- og billedgengivelsen holder høj standard.

Karakter
Ballers, 1. sæson

Fakta:

  • Release: 22. juni 2015
  • Instruktion: Peter Berg m.fl.
  • Med: Dwayne Johnson, Taylor Cole, Jazmyn Simon, Donovan W. Carter, Rob Corddry, Omar Benson Miller
  • Genre: Drama/komedie
  • Land: USA
  • År: 2015
  • Tid: 05:00 timer

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top