Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Anmeldelse: Ant-Man 3D

Morsom myremand

Film om diverse superhelte er nærmest blevet hverdagskost for filmpublikummet de seneste år. Alligevel er Ant-Man et frisk tilskud til genren, som formår at balancere humor og action på tilfredsstillende vis.

Skrevet af / 30/11/2015 - 02:00
Ant-Man 3D
Lorentz Celo

Scott Lang (Rudd) er en mestertyv, der løslades fra fængsel. Han forsøger sig med ærligt arbejde, bl.a. for at redde forholdet til sin datter, men mislykkes. Da det ser sortest ud for Scott, bliver han på sindrig vis rekrutteret af den excentriske videnskabsmand Hank Pym (Douglas) til at teste en dragt, der skrumper ham til myrestørrelse og giver ham uanede kræfter.

 

En ny superhelt er født, og sammen med Pyms datter og Scotts kriminelle venner må de tage kampen op mod onde kræfter, som vil bruge teknologien på den værst tænkelige måde.

Ant Man_6

Der er vist ikke nogen tvivl om, at det er vældig profitabelt at lave film om superhelte fra Marvel-universet. Vi er blevet introduceret for en nærmest uendelig række af dem de senere år – især gennem Avengers-filmene, som næsten har for mange helte. Ant-Man er i den sammenhæng et befriende pust, hvor man primært skal forholde sig til én af slagsen.

Ant Man_2

Paul Rudd gør et rigtig godt stykke arbejde i rollen som både superhelt og antihelt. Manuskriptet er velskrevet og giver os en fin historie med herlige dialoger, der aldrig bliver anstrengende. Præmisset fungerer godt, og filmens special effects er imponerende. Fire myreflittige stjerner.

Ant Man_5 Ant Man_4
<
>
(Foto: Producent)

Vi har ingen betænkeligheder ved at anbefale Ant-Man 3D på Blu-ray. Man får en solid dosis interessant ekstramateriale og en særdeles flot audiovisuel præsentation. 3D-billedet er nærmest perfekt og giver en fantastisk dybdefornemmelse, når vi ser verden fra myreperspektiv. Lydsporet (dts-MA 7.1) lever også op til de forventninger, vi efterhånden har til disse produktioner.

Karakter
Ant-Man 3D

Fakta:

  • Release: 30. november 2015
  • Instruktion: Peyton Reed
  • Med: Paul Rudd, Michael Douglas, Evangeline Lilly, Corey Stoll, Michael Peña, Judy Greer, Bobby Cannavale
  • Genre: Action
  • Land: USA
  • År: 2015
  • Tid: 01:57 timer

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top