Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV
L&B’s julekalender: Låge 05Deltag

Vi kårer

Bang & Olufsen Beosound A5

Bang & Olufsens bedste bærbare højttaler er simpelthen fantastisk.

Skrevet af / 30/10/2023 - 10:54
Bang & Olufsen Beosound A5

Hvis du skal forkæle dig selv med en bærbar højttaler, hvorfor så ikke gøre det ordentligt? Bang & Olufsen Beosound A5 er ikke som nogen anden højttaler. Hverken i udseende, lyd eller funktion.

Den er baseret på den fantastiske Beolit 20, som allerede er en højttaler, der koster langt over gennemsnittet. Beosound A5 koster til gengæld næsten dobbelt så meget igen. For den pris får du al ekspertisen fra premiumproducenten pakket ind i det måske mest legesyge kabinet, vi nogensinde har set.

Beosound A5

Både lyse og mørke vokaler er meget klare, og lydbilledet er større, end vi er vant til fra bærbare højttalere. Basregistret maskerer ikke mellemtone-stemmer, og der er meget god kontrol over slagtøj. Bassen er fyldig uden at være overvældende. Højttaleren har indbyggede mikrofoner, som justerer basgengivelsen til det rum, den står i.

Klar og potent lyd

Både lyse og mørke sangstemmer står meget klart frem, og lydbildet er større enn vi er vant med fra bærbare høyttalere. Bassregisteret maskerer ikke for stemmer i mellomtonen, og det er veldig god kontroll på perkusjon. Bassen er fyldig uten å ta overhånd. Høyttaleren har nemlig innebygde mikrofoner som justerer bassgjengivelsen til rommet den står i.

Konklusion

Bang & Olufsen Beosound A5 koster selvfølgelig mange penge, men til den pris får man et kunstværk med bærehåndtag i ægte egetræ og flettede papirfibergitre. Udskiftelige dele får højttaleren til at holde længe, og designet er “tidløst”.

Lyden er i en klasse for sig selv sammenlignet med andre bærbare højttalere, vi har hørt. Den er kraftfuld nok til at slå igennem, den har meget god dynamik, og tonekvaliteten er så god, at man glemmer, at det er en bærbar højttaler.

Som bærbar højttaler har Bang & Olufsen fundet guld med Beosound A5. Bortset fra, at den kan give skuldersmerter…

Vil du læse hele artiklen?

Med LB+ Total får du adgang til ALT indhold på Lyd & Billede og LB Home.

Allerede abonnent? Log ind.

  • Prøv LB+ i 30 dage
    Kun 29,-

    Fornyes efter 30 dage, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 mnd
    93.25 kr/mnd

    Du sparer 312 kr

Ønsker du kun adgang til Lyd & Billede eller L&B Home?

Klik her for at bestille adgang til Lyd & Billede

Klik her for at bestille adgang til L&B Home

Nyhed

Danmark får sin egen brancheforening

Dansk-svensk samarbejde om forbrugerelektronik.
Læs mere
Scroll to Top