Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV
L&B’s julekalender: Låge 04Deltag

Vi kårer

NAD M33

Skrevet af / 03/11/2020 - 11:55
NAD M33

Af ydre ligner NAD M33 sin forgænger på en prik, men skinnet bedrager. Den er fyldt med smart teknologi, der går langt dybere end det store touch-display – og som gør den til helt sin egen. Ikke mindst i high-end-segmentet.

Blandt de teknologiske lækkerier er Dirac-rumkorrektion, der retter op på de ujævnheder i bassen, som ALLE lytterum har. Samt indbygget BluOS streaming-modul, der betyder, at du kun behøver at tilsætte et par højttalere for at have et komplet stereoanlæg.

Forstærkerteknologien er helt ny. M33 er en analog klasse D-forstærker, men bygget over nogle helt nyudviklede moduler – endda med danske rødder. Det handler om de såkaldte “Eigentakt”-moduler, udviklet af danske Purifi, der har audiopioneren Peter Lyngdorf blandt stifterne. Der loves bl.a. umådelig lav forvrængning – uanset frekvens, effekt og belastning.

NAD M33 yder 200 watt pr. kanal i 8 ohm og 380 watt i 4 ohm. Altså tæt på en fordobling. Skulle det ikke være tilstrækkeligt, kan forstærkeren brokobles med en omskifter på bagsiden.

Konklusion

NAD M33 er ikke blot en forbedring af en i forvejen vellykket high-end-forstærker. Der er i praksis tale om et helt nyt produkt. Både hvad angår teknologi, funktionalitet og lyd.

Med tilføjelsen af HDMI samt indbygget BluOS-streaming og Bluetooth i (nær) CD-kvalitet takket være aptX HD vil de fleste have alle de kilder, de har brug for. Samtidig har lydkvaliteten fået et nøk opad. Og det var vel at mærke fra et rigtig højt udgangspunkt. Endelig – og det er vigtigt – er M33 sjovt selskab. Den spiller med et drive og en begejstring, som forgængeren set i bakspejlet manglede. Rumkorrektionen er flødeskummet oven på lagkagen. (JAH)

Vil du læse hele artiklen?

Med LB+ Total får du adgang til ALT indhold på Lyd & Billede og LB Home.

Allerede abonnent? Log ind.

  • Prøv LB+ i 30 dage
    Kun 29,-

    Fornyes efter 30 dage, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 mnd
    93.25 kr/mnd

    Du sparer 312 kr

Ønsker du kun adgang til Lyd & Billede eller L&B Home?

Klik her for at bestille adgang til Lyd & Billede

Klik her for at bestille adgang til L&B Home

Nyhed

Danmark får sin egen brancheforening

Dansk-svensk samarbejde om forbrugerelektronik.
Læs mere
Scroll to Top