Følg oss på

Søg efter tests, nyheder, anmeldelser...

Test Samsung PS51D555

Mere plasma for pengene

Samsung-plasma´en imponerer med et meget godt pris/ydelse forhold.
Lyd & Billede mener
Meget godt sortniveau og kontrat God farvegengivelse
Frontglasset giver en del refleksioner
Specifikationer
  • 51” Full-HD plasma, 1920 x 1080
  • Videoindgange: 2 HDMI, komponent video

Samsung har haft eventyrlig succes med sine LED-LCD-skærme, og deres plasmaskærme er havnet lidt i skyggen af disse. Det er lidt synd, for parallelt med de helt tynde LED-skærme har koreanerne også klaret at forbedre plasmateknikken år for år. PS51D555 er en del af Samsungs +1 koncept, hvor selve billedpanelet er blevet en tomme større indenfor den samme ramme. Her får man altså 51 tommer med en tynd ramme, hvor billedet går næsten helt ud i kanterne.

Billedkvalitet
Det mærkes, at Samsung-skærmen bruger et hak mere moderne billedpanel end LG-skærmen. På trods af at opløsningen er højere, virker dette ikke til at have påvirket lysstyrken negativt. Lysstyrken er fuldt på højde med LG-skærmen, men samtidig er sortniveauet endnu sortere end den koreanske konkurrent. Det giver lidt større dybde til de mørke film scener.  PS51D555 har også udmærket farvegengivelse og giver generelt en billedkvalitet, som mange dyrere skærme kan misunde den.  Vi anser derfor denne skærm for at være et af de bedste køb i budgetklassen.

Fuld adgang til Lyd & Billede for 39 kr

Få adgang alle +artikler, guider, anmeldelser samt til hele testarkivet i 3 uger.

Ingen bindingstid Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?

Også i denne test:

LG 50PT351N

Enkel koreaner

LG´s 50-tommer er sparsommeligt udstyret, men billedet er slet ikke dårligt.

God lysstyrke og kontrast Naturlige farver
Lavere opløsning Blankt frontglas
forfatter

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Kontaktinformation

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
© 2020 Publish AS

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
© 2021 Publish AS - Lyd & Billede arbejder efter reglerne for god presseskik. Som læser har du kun ret til at anvende indholdet på lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål. Du kan downloade, linke til og udskrive indhold fra lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål forudsat, at du henviser til kilden samt respekterer alle ophavsrettigheder. Du må ikke anvende indhold, herunder (men ikke begrænset til) ikoner, til noget andet formål eller på nogen anden måde end sådanne, som måtte være udtrykkeligt aftalt. 4:02 NB: Artikler, som ikke ligger bag betalingsmuren, er "købt fri" af vedkommende producent/leverandør.