Search
Generic filters

: Cambridge Audio Azur 740A

Yndig kraft

Cambridge Audio 740A er til prisen en meget kraftig forstærker. Den lyder desuden fabelagtig godt.

Cambridge Audio 740A giver 100 watt pr. kanal, noget som er meget kraftigt til kr. 4.499. Lydniveauet på hver indgang kan justeres individuelt, således at du kan opnå jævnt indbyrdes lydniveau mellem forskellige kilder. Det eneste, denne forstærker mangler for at blive komplet, er pladespillerindgang for specielt interesserede.

Cambridge-forstærkeren lyder exceptionelt godt til prisen. Tag mellemtonegengivelsen. Sangstemmer står klart som dagen ud i rummet, omringet af et stort lydbillede. Når den klassiske guitar trakteres, er det med masser af plads omkring hver streng og med god snert.

Til denne pris skulle man tro, at sådanne tonale kvaliteter må komme på bekostning af bastryk og kraft. Nej. Cambridge-forstærkeren er kraftig. Og selv om den måske kan opfattes som lidt tynd i klangen, er det snarere, at den er hurtig og holder stilheden mellem tonerne.

Forstærkeren beholder kontrollen til det bliver meget højt, og den er bedst i klassen til at placere instrumenterne i et rydeligt lydbillede ved højt lydniveau. Desuden holder den grebet om bastrommen på elektroniske rytmer og klarer også fint en elguitar. Forstærkeren er kort og godt et glimrende kompromis, som fint kunne have kostet et par tusind kroner mere.

Vi sætter stor pris på, at du læser Lyd & Billede!
Log ind for at læse videre.

3 kommentarer

Skriv et svar

  Også i denne test:
  Hegel P30 + H30 - Slår perleporten ind
  Hegel har lavet sit bedste forstærkersæt nogensinde. P30 og H30 åbner den musikalske perleport og sender samtidig kraftsalver, som kan høres ned i helvede.
  Primare I32 - Teknik som tager prisen
  At begynde med en helt ny forstærkerteknologi er dristigt, men Primare lykkes virkelig med deres projekt.

  Læs også

  For mange vil den nyeste iMac være den bedste stationære Mac – trods en ikke uvæsentlig ulempe.
  TAG Heuer Connected er mere end et smart træningsur, det er også et nydeligt armbåndsur.
  JBL melder sig ind i ANC-hovedtelefonernes topklasse med et par hovedtelefoner, der er sjove at lytte til og fjerner støjen effektivt.
  Panasonics topmodel er guf for de virkelig kræsne TV-entusiaster: HZ2000 giver superlækre billeder i ægte studiekvalitet!
  HP Sprocket Select har absolut ingen nytteværdi. Og den mobile fotoprinter leverer faktisk halvdårlige billeder. Alligevel er den ret fantastisk.
  Efter en tur i Honda e virker det meste andet gammeldags.
  Asus ZenBook 14 UMA425 er en lækker og stilfuld maskine, der vil være perfekt til studier eller som arbejds-laptop på farten.
  Shure Aonic 50 har måske den bedste lyd, vi har hørt fra støjreducerende hovedtelefoner.

  Aktuelle tilbud

  Annonce
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.

  Nu kan du downloade Disney+

  Disneys nye streaming-tjeneste er omsider tilgængelig til
  download på en række forskellige platforme. Her finder du den!   
  Læs mere >>
  close-link