Search
Generic filters

: Marantz NA7004

Multimaskinisten

Marantz NA7004 er en netværksafspiller for den, som ønsker en mere seriøs lydkvalitet end de små CD-receivere med nogen af de samme brugsmuligheder.

Netværksafspilleren har ikke CD-drev, men kan til gengæld streame fra netværket og den har både digitale ind- og udgange, DAB-radio og USB-DAC. Og selvfølgelig AirPlay, som i vore øjne er det mest smarte. Afspilleren er meget alsidig og fungerer udmærket som centrum i stereoanlægget. Lyden er også i den seriøse ende, selv om den helt store opløsning mangler sammenlignet med dyrere CD-afspillere. Alligevel, slår vi funktionalitet og lydkvalitet sammen, er dette et meget spændende produkt, som fortjener sin plads i hjemmet. Husk, at resten af lydanlægget også skal være af høj kvalitet.

Vi sætter stor pris på, at du læser Lyd & Billede!
Log ind for at læse videre.

Kommenter

Skriv et svar

  Også i denne test:
  Elac AM 150 og AirPort Express - Redaktionens udvalgte
  Ønsker du AirPlay-funktion og den absolut bedste lyd for pengene? Selvfølgelig gør du det, så læs videre her.
  Philips Fidelio SoundSphere - Rund og minimalistisk
  Philips Fidelio SoundSphere er et anlæg med runde kompakthøjttalere, som støtter Apple AirPlay og intet andet.
  Marantz CR-603 - Komplet med DAB
  Marantz CR-603 er en lille og lækker CD-receiver med DAB-radio og som i børstet aluminium giver et solidt kvalitetsindtryk.
  Denon Ceol - Lækkert alt-i-et
  Den hvide CD-receiver Denon Ceol har trådløst netværkstilslutning og integreret iPod-dock og dermed meget fleksibel. AirPlay-støtte koster desværre ekstra.

  Læs også

  JBL melder sig ind i ANC-hovedtelefonernes topklasse med et par hovedtelefoner, der er sjove at lytte til og fjerner støjen effektivt.
  Panasonics topmodel er guf for de virkelig kræsne TV-entusiaster: HZ2000 giver superlækre billeder i ægte studiekvalitet!
  HP Sprocket Select har absolut ingen nytteværdi. Og den mobile fotoprinter leverer faktisk halvdårlige billeder. Alligevel er den ret fantastisk.
  Efter en tur i Honda e virker det meste andet gammeldags.
  Asus ZenBook 14 UMA425 er en lækker og stilfuld maskine, der vil være perfekt til studier eller som arbejds-laptop på farten.
  Shure Aonic 50 har måske den bedste lyd, vi har hørt fra støjreducerende hovedtelefoner.
  Nikons billigste full-frame Z-kamera er bedst i sin klasse på ét område, men har nogle mangler og koster stadig for meget.
  Samsungs topmodel Q950TS byder på rålækkert design, knivskarp billedkvalitet og imponerende lyd. Men det koster!

  Aktuelle tilbud

  Annonce
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.