Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Samsung lancerer karaoke-app til menneskets bedste ven

Den koreanske elektronikgigant er klar med ny idé, som burde være blevet præsenteret d. 1. april.

Skrevet af / 28/11/2019 - 10:18
Samsung lancerer karaoke-app til menneskets bedste ven

I dag findes der massevis af underholdning til vores firbenede venner, f.eks. hundecafeer barer, restauranter og hunde-spa. Men når det kommer til underholdning i hjemmet, har der indtil nu ikke været mange muligheder. Derfor lancerer Samsung nu en gratis karaoke-app til Samsung QLED TV’er og Smart TV’er fra 2017, der er specialdesignet til at inkludere hunden i familieunderholdningen. Og nej, det er ikke en aprilsnar!

Da hunde hovedsageligt opfanger farverne gul og blå, er de to farver blevet brugt hyppigt til Samsung Dog Karaoke. (Foto: Samsung)

Med hjælp fra en hundeekspert, har Samsung identificeret, hvad der fanger hundes interesse og stimulerer dem til at synge. De visuelle og musikalske elementer er blevet brugt til at skabe karaoke-app’en skræddersyet til vores firbenede venner. F.eks. er hundes øjne mere følsomme over for bevægelse end menneskers. Så når en hund ser fjernsyn med færre billeder i sekundet, som man tit ser på ældre fjernsyn, opfatter de billedet som flimrende. Det visuelle materiale i app’en er derfor produceret med et højt antal billeder i sekundet tilpasset den høje opløsning på Samsungs QLED TV-skærme og hundens følsomme øje. På videoerne er der brugt hurtige bevægelser og andre hunde, som fanger hundenes opmærksomhed. Og da hunde hovedsageligt opfanger farverne gul og blå, er de to farver også brugt hyppigt.

App’en er tilgængelig på alle Samsung QLED TV’er og Smart TV’er fra 2017 fra den 28. november 2019. (Foto: Samsung)

Til udvikling af musikken, er der arbejdet med instrumenter, der udløser hundenes genetiske arv om at kommunikere og interagere med deres flok ved at hyle sammen.

“Saxofon, harmonika, hundelyde og sirener er eksempler på lyde, der ofte fanger hundes interesse og får dem til at synge med. At hyle sammen er en aktivitet, der skaber kontakt og styrker samhørigheden i en flok. Ved at synge sammen med vores hunde skaber vi en vidunderlig følelse af samhørighed, hvor hunden bliver involveret og får sin egen rolle – en fantastisk måde at have det sjovt sammen,” siger Kicki Fellstenius, ekspert i hundepsykologi og adfærd i en pressemeddelelse fra Samsung.

App’en er tilgængelig på alle Samsung QLED TV’er og Smart TV’er fra 2017 fra den 28. november 2019. Find Karaoke app’en i Samsung TV app store ved at søge på QLED Dog Karaoke. Musikken er produceret af Anders Bagge og Alex Kvarnestig.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

TCL's 163" X11H demonstreret i Kina

Nu kender vi priserne på årets nye OLED-TV fra LG

Her er Sonys nye TV-modeller for 2024

TCL C855 går op til 98 tommer

Her er TCL 115X955 MAX

Nu kan du se OLED-TV på en flyveturen

Mere Philips Hue på Samsung TV

TCL 115X955: Gigant-TV klar til Danmark

Se hvad vi fandt hos LG i Tyskland

Smugkig på LG's nye OLED-modeller i Frankfurt

163 tommer - nogle større?

Nu i butikkerne: TCL X955-serien

0
Lyd & Billede
Scroll to Top