Nyhed

Panasonics TV’er får Apple TV+

Apples streamingtjeneste lanceres nu til Panasonics TV-modeller.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har du et Panasonic-TV fra 2017 eller nyere? Så kan du nu få adgang til Apples TV+! Streamingtjenesten fra Apple lanceres til TV-modeller fra 2017 og frem. Det fortæller Panasonic Nordic i en pressemeddelelse til Lyd & Billede.

Læs også Mest for Apple-brugere Apples egen streaming-tjeneste er en spændende nykommer med høj teknisk kvalitet. Vi savner bare mere og bedre originalt indhold!

Apple TV+ på Panasonic-TV

Panasonics TV’er er kendt for flot billedkvalitet og god brugervenlighed, men brugerfladen My Home Screen har haltet lidt, når det gælder adgang til populære streamingtjenester – specielt sammenlignet med konkurrerende systemer som Samsungs Tizen, LG’s WebOS og ikke mindst Android-TV. Panasonic ser imidlertid ud til at have taget manglen alvorligt: Den længe ventede Disney+-app blev lanceret for noget tid siden, og nu er det altså Apple TV+, som står for tur. Hvem ved, måske vi kan forvente HBO Max engang i fremtiden?

<
>
Vi fandt Apple TV+ tilgængelig under Applikationer på et Panasonic 48JZ1000 OLED-TV. (Foto: Audun Hage)

Hvis du har et Panasonic-TV af en nyere årgang, vil du nu kunne se Apple TV-logoet under tilgængelige apps til download. Understøttede modeller omfatter modelserierne EZ, EX, FZ, FX, GZ, GX, HZ, HX, JZ, og JX.

Læs også Federe lyd fra Panasonic og Disney+ Panasonic har opdateret deres Disney-app med det populære Atmos-format.

Les videre
Exit mobile version